Temat: By... me ;)
View Single Post
stare 27.01.2014, 16:51   #186
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: By... me ;)

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Zaglądałaś na bloga Amighty Hat? W jej "Hair Dumpach" można się nieźle obłowić :> I jest tam cała paleta pooklet
Doceniłam też ostatnio recolory eaxiswoych fryzur, szczególnie tych męskich
Wielkie dzięki! Na pewno tam zajrzę!

Cytat:
Ruth - na pierwszy rzut oka kolejna śliczna simka! Świetna fryzura :>
Skin się imo troszkę za bardzo świeci w okolicach kącików oczu, no i na czubku nosa! xD A ten róż... No niech Ci będzie xD
Ciekawe ciuszki! Aczkolwiek dół do góry pasuje bardzo średnio No ale może taki już jej styl
Maski, wszędzie maski, tym razem rozświetlające Pod tymi oczami spodobał mi się efekt takiego lekkiego zmęczenia, więc zostawiłam. Różu nie ma ani miligrama, to skin (od Lilith) tak wygląda A ciuchy - no cóż, to akurat nie mój duet, tylko cały strój Spodobało mi się to połączenie, na oko nie pasujące, ale w całości takie ciekawe i oryginalne. Lubię takie, coś innego.
edit: włosy to któraś z ostatnio ściągniętych z Tumblr'a fryzów + grzywka jako akcesorium

Cytat:
Aurora to siostra tego przystojniaka, którego dostał Kenny? W każdym razie jest bardzo do niego podobna!
Co jej się stało w policzek?
Naprawdę są podobni? Nie zwróciłam uwagi To niezamierzone działanie Zresztą, co jakiś czas zmieniam sobie defaulty twarzy w warsztacie, żeby simy nie wychodziły zbyt podobne do siebie. Matt był robiony na zupełnie innych twarzach, więc podobieństwo wyszło zupełnie przypadkowe
A ze znamieniem na policzku Aurora już się urodziła :<

Dzięki za komentarz!

Ostatnio edytowane przez Malin : 27.01.2014 - 18:38
Malin jest offline