Wiec na wstepie chcialbym wszystkim podziekowac za zainteresowanie i zgloszenia. Naprawde spodziewalem sie moze z 6, 7 zgloszen, a bylo ich ponad 20! Naprawde niezmiernie mnie taki obrot sprawy cieszy

Z posrod wszystkich aplikacji wybralem
14 szczesliwcow. Wybor nie byl prosty, ale wszystkich niestety wziac nie moglem. 50% z was wybralem osobiscie, drugie wylosowal za mnie komputer. Mam nadzieje, ze ci, ktorzy sie nie dostali nie beda sie na mnie gniewac. Jest szansa w przyszlosci, ze beda jakies wolne miejsca. Moze wtedy sie wam bardziej poszczesci.
Przyjete zgloszenia wstawilem pod spoilerami, aby troche was potrzymac w niepewnosci

A wiec... zacznijmy chwile prawdy!
Zgloszenie nr.1
Kto jest szczesliwcem numer 1?
Zgloszenie nr. 2
Jedynke juz znamy. Kto dostal sie jako drugi?
Zgloszenie nr. 3
Bez zbednych ceregieli...
Zgloszenie nr. 4
Hmmm, kto bedzie szczesliwa czworka?
Zgloszenie nr. 5
Czy ta postac ma szanse namieszac?
Wlasciwie, to wszystko zalezy ode mnie.
Zgloszenie nr. 6
Zgloszenie nr. 7
Polowa juz za nami.
Nie traccie jednak nadziei.
Niestety, ktos nam sie tu wepchnal.
Poniewaz, zgloszenia tejze osoby tutaj w ogole nie ma!
Wiec jak mogla sie dostac?!
Lubiacy czytac simowe powiesci znaja ja doskonale...
Zgloszenie nr. 8
Kim jest szczesliwiec numer 8?
Pewnie myslisz, ze to jestes wlasnie ty.
Chyba, ze juz jestes w obsadzie.
W kazdym badz razie, jako osmy dostaje sie...
Zgloszenie nr. 9
Kolejna osoba, ktora juz moze spac spokojnie...
Zgloszenie nr. 10
Ta osoba juz moze spac spokojnie.
Zgloszenie nr. 11
Niebezpiecznie zblizamy sie do konca...
Komu sie jeszcze pofarcilo?
Zgloszenie nr. 12
Nie bede trzymac was w niepewnosci.
Tak dlugo czekaliscie na wyniki, prawda?
Ale wiecie co, chyba najpierw sobie zrobie herbatke...
Zgloszenie nr. 13
Przedostatnie zgloszenie, moi drodzy!
Kim jest szczesliwa trzynastka?
W nicku tejze osoby, znajduje sie literka...
Zgloszenie nr. 14
I ostatnia lokata.
Za pewne, wielu z was bedzie troszke zaskoczona...
Poniewaz ta osoba wzbudza wiele kontrowersji.
W dodatku, naginajac podstawowa zasade regulaminu i tak sie dostala!
Kim jest ta mistyczna postac pytacie?
Jeszcze raz dziekuje wszystkim za zgloszenia! Pamietajcie, ze byc moze znajdzie sie jeszcze pare miejsc, wiec ta lista nie przekresla waszej szansy wystapienia w VS
Teraz garsc informacji:
W zgloszeniach uzylem dla nickow roznych bbcodow.
Podkreslone nicki, to zgloszenia, w ktorych user wyrazil chec stworzenia swojego sima. Ostateczny termin na wyslanie postaci przypada na
4 Lutego.
Pochylone nicki, to zgloszenia w ktorych,
zmianie ulegnie nazwa uzytkownika. W celu ustalenia nowej, skontaktuje sie z uzytkownikiem poprzez PM.
Wazna informacja odnosnie waszych avatarow. Ci, ktorzy nie decyduja sie na robienie sima, musza miec na uwadze, ze nie zamierzam zbytnio przykladac sie do wygladu waszych avatarow. Dlatego, ze zamierzam skupic sie na innych, istotnych aspektach. Postanowilem wiec, ze mozecie podeslac mi link do jakiegos sima z internetu, ktorego chcielibyscie wykorzystac jako swojego avatara. Mozecie rowniez poprosic kogos, by wam takiego sima stworzyl. Nie jest to wymagane, ale daje wam taka mozliwosc

Jezeli ktos zdecyduje sie na taki krok, prosilbym o napisanie posta w tejze materii.
Co do konferencji. Na chwile obecna planuje zrobic dwie konforencje, by podzielic was na dwie grupy.
Data 1
29 Stycznia (Jutro), Godzina 20.
Data 2
30 Stycznia, Godzina 19.
Wypowiedzcie sie, czy ktoras z tych dat wam pasuje, a ja postaram was sie odpowiednio podzielic.
To chyba wszystko na dzis. Jezeli cos mi sie przypomni, oczywiscie poinformuje was o tym tutaj
A teraz cieszcie sie! Gloria i chwala czeka!!