Hello Don

Twoje filmy są coraz lepsze, za każdym razem jestem pod wrażeniem. Pomysł ze sprawdzaniem i badaniem różnych rzeczy bardzo fajny i niezmiernie wciąga. Aż chce się sprawdzić każdą opcję. Film jest wysokiej jakości i wszystko płynnie przechodzi. Szybciutko się ładuje. Filmik po filmiku. Bardzo mi się to podoba.

Postarałeś się.
Specjalnie patrzyłam jak simka przechodzi przez kolejne drzwi, miałam wrażenie, że w jednym miejscu dwa razy weszła do tych samych drzwi, ale nie, zadbałeś o każdy szczegół. Mistrzostwo świata.

Chociaż mogłaby chodzić trochę szybciej.

Co do simki to jest bardzo ładna, jednak ma głęboko osadzone oczy i rzęsy jej wchodzą w powieki. Troszeczkę inaczej bym ją ubrała ale to są tylko nie ważne szczegóły. Swoją drogą jest bardzo odważna chodzić po tym dziwnym domu i w dodatku nie ucieka przed zombie.
Muzyka niepokojąca, drażniąca aż ciarki czasami przechodzą. Czasami nastrojowa i smutna. Świetnie ją dobrałeś, ale u ciebie to nie nowość, zawsze dobierasz extra muzykę

Dla samej muzyki warto obejrzeć ten filmik.
Chcę jeszcze dodać, że bardzo mi się podoba ten film na końcu, zabawa z kotkiem urocza i jak dziewczynka śpi a kotek się przekręca, takie detale ale jednak wiele dają. Wiem w jakim domku dziewczynka się bawi i skacze. Też bardzo lubię ten dom. Często tam umieszczam rodziny i przerabiam po swojemu.
Jeszcze takie pytanie na samym początku jest głos, to twój przerobiony głos, nieźle to zabrzmiało.

Próbowałam rozszyfrować treść z brakujących liter, mam jedno zdanie a z reszty wychodzą mi głupoty. Mam nadzieję, że to wyjaśnisz.
Oczywiście czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek. Wiem, że to wymaga pracy ale nie każ tak długo czekać.

Pozdrowionka Mile cmok.