View Single Post
stare 04.02.2014, 17:10   #43
Malfurion

Reputacja: 19
Domyślnie Odp: Ellen's Nightmare

Cytat:
Napisał Gio Zobacz post
NO, naprawdę fajne Ostatni filmik, CUDEŃKO I w ogóle bardzo klimatycznie, muzyczka fajna i tak baaardzo mhrocznie
Spoiler: pokaż
Trochę było drętwo na początku, ale jak VHS weszło do akcji no to I publiczna toaleta, miałem wrażenie, że za chwilę z kibelka wyskoczy zombiak
Ciesze sie, ze ci sie spodobalo I dziekuje za komentarz

Cytat:
Napisał rudzielec Zobacz post
Co tu tak mało komentarzy? T_______T
Don się napracował, a wam się lenie komentować nie chce
No wlasnie! Rudzielczyni, bierz pale w dlon i lejemy niewiernych XD

Cytat:
Jak jest się kimś takim jak ja, kto miał do czynienia z Silent Hill i ciągle odnosi się wrażenie, że za każdymi drzwiami czyha potwór, to ogląda się z te filmiki z lekkim dreszczykiem
Ciesze sie, ze filmik trzymal w napieciu

Cytat:
Im głębiej się idzie, tym więcej pytań bez odpowiedzi, ale im więcej zagadek tym ciekawiej, więc czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek
O to chodzilo W kolejnym epizodzie jeszcze wiecej pytan XDDD

Cytat:
Ach no i muza.. Jeśli to ta, którą sam tworzyłeś to szacun, pasuje do klimatu IDEALNIE
Dziekuje raz jeszcze xd

Cytat:
Napisał Mile Zobacz post
Co do simki to jest bardzo ładna, jednak ma głęboko osadzone oczy i rzęsy jej wchodzą w powieki.
Zauwazylem to, ale nie chcialem juz manipulowac uroda naszej pieknosci

Cytat:
Swoją drogą jest bardzo odważna chodzić po tym dziwnym domu i w dodatku nie ucieka przed zombie.
Jak wieszkosc protagonistow w filmach czy grach

Cytat:
Muzyka niepokojąca, drażniąca aż ciarki czasami przechodzą. Czasami nastrojowa i smutna. Świetnie ją dobrałeś, ale u ciebie to nie nowość, zawsze dobierasz extra muzykę

Cytat:
Dla samej muzyki warto obejrzeć ten filmik.
ahhahaahah xD

Cytat:
Jeszcze takie pytanie na samym początku jest głos, to twój przerobiony głos, nieźle to zabrzmiało.
Nie, to nie jest moj glos

Cytat:
Próbowałam rozszyfrować treść z brakujących liter, mam jedno zdanie a z reszty wychodzą mi głupoty. Mam nadzieję, że to wyjaśnisz.
Bedzie pare rzeczy, ktore pozostawie bez jasnej odpowiedzi. Mysle, ze to bedzie jedna z nich.

Cytat:
Oczywiście czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek. Wiem, że to wymaga pracy ale nie każ tak długo czekać. Pozdrowionka Mile cmok.
Zdecydowanie za duzo pracy a za malo komentow

Cytat:
Napisał Sqiera Zobacz post
Jak już wiesz, poleciałam seryjnie, więc zapewne ten komentarz tutaj, nie zdziwił cię już zbytnio.
Arousal bys jeszcze skomentowala

Cytat:
Film obejrzałam z zaciekawieniem. Świetnie wszystko przedstawiłeś. Tajemnica goni tajemnicę
O to chodzi

Cytat:
Jak Ellen dotarła do tej łazienki i gdy zobaczyłam ten cieknący kran, pomyślałam sobie, że pewnie w tym domu grasuje bazyliszek xD Takie skojarzenie odnośnie Pottera
Jak skonczylem nad nia prace, to tez mialem takie skojarzenie xD

Cytat:
Ciekawe czy Ellen uda się wyjść z tego domu cało.
Byc moze,bedzie to zalezalo od was...

Cytat:
Czekam z niecierpliwością na kolejną część!
Ja mysle XD

Co do tasmy, to jedna rzecz z pewnoscia sie wyjasni w nastepnym odcinku
Dziekuje wszystkim za komentarze

Ostatnio edytowane przez Malfurion : 04.02.2014 - 17:24
Malfurion jest offline   Odpowiedź z Cytatem