Cytat:
Napisał Gio
NO, naprawdę fajne  Ostatni filmik, CUDEŃKO  I w ogóle bardzo klimatycznie, muzyczka fajna i tak baaardzo mhrocznie Trochę było drętwo na początku, ale jak VHS weszło do akcji no to  I publiczna toaleta, miałem wrażenie, że za chwilę z kibelka wyskoczy zombiak 
|
Ciesze sie, ze ci sie spodobalo

I dziekuje za komentarz
Cytat:
Napisał rudzielec
Co tu tak mało komentarzy? T_______T
Don się napracował, a wam się lenie komentować nie chce 
|
No wlasnie!

Rudzielczyni, bierz pale w dlon i lejemy niewiernych XD
Cytat:
Jak jest się kimś takim jak ja, kto miał do czynienia z Silent Hill i ciągle odnosi się wrażenie, że za każdymi drzwiami czyha potwór, to ogląda się z te filmiki z lekkim dreszczykiem
|
Ciesze sie, ze filmik trzymal w napieciu
Cytat:
Im głębiej się idzie, tym więcej pytań bez odpowiedzi, ale im więcej zagadek tym ciekawiej, więc czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek
|
O to chodzilo

W kolejnym epizodzie jeszcze wiecej pytan XDDD
Cytat:
Ach no i muza.. Jeśli to ta, którą sam tworzyłeś to szacun, pasuje do klimatu IDEALNIE
|
Dziekuje raz jeszcze xd
Cytat:
Napisał Mile
Co do simki to jest bardzo ładna, jednak ma głęboko osadzone oczy i rzęsy jej wchodzą w powieki.
|
Zauwazylem to, ale nie chcialem juz manipulowac uroda naszej pieknosci
Cytat:
Swoją drogą jest bardzo odważna chodzić po tym dziwnym domu i w dodatku nie ucieka przed zombie.
|
Jak wieszkosc protagonistow w filmach czy grach
Cytat:
Muzyka niepokojąca, drażniąca aż ciarki czasami przechodzą. Czasami nastrojowa i smutna. Świetnie ją dobrałeś, ale u ciebie to nie nowość, zawsze dobierasz extra muzykę
|
Cytat:
Dla samej muzyki warto obejrzeć ten filmik.
|
ahhahaahah xD
Cytat:
Jeszcze takie pytanie na samym początku jest głos, to twój przerobiony głos, nieźle to zabrzmiało.
|
Nie, to nie jest moj glos
Cytat:
Próbowałam rozszyfrować treść z brakujących liter, mam jedno zdanie a z reszty wychodzą mi głupoty. Mam nadzieję, że to wyjaśnisz.
|
Bedzie pare rzeczy, ktore pozostawie bez jasnej odpowiedzi. Mysle, ze to bedzie jedna z nich.
Cytat:
Oczywiście czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek. Wiem, że to wymaga pracy ale nie każ tak długo czekać. Pozdrowionka Mile cmok.
|
Zdecydowanie za duzo pracy a za malo komentow
Cytat:
Napisał Sqiera
Jak już wiesz, poleciałam seryjnie, więc zapewne ten komentarz tutaj, nie zdziwił cię już zbytnio.
|
Arousal bys jeszcze skomentowala
Cytat:
Film obejrzałam z zaciekawieniem. Świetnie wszystko przedstawiłeś. Tajemnica goni tajemnicę
|
O to chodzi
Cytat:
Jak Ellen dotarła do tej łazienki i gdy zobaczyłam ten cieknący kran, pomyślałam sobie, że pewnie w tym domu grasuje bazyliszek xD Takie skojarzenie odnośnie Pottera
|
Jak skonczylem nad nia prace, to tez mialem takie skojarzenie xD
Cytat:
Ciekawe czy Ellen uda się wyjść z tego domu cało.
|
Byc moze,bedzie to zalezalo od was...
Cytat:
Czekam z niecierpliwością na kolejną część!
|
Ja mysle

XD
Co do tasmy, to jedna rzecz z pewnoscia sie wyjasni w nastepnym odcinku

Dziekuje wszystkim za komentarze