Cytat:
naprawdę nie rozumiem tych nerwów, nie wiem, może sesja mi odebrała zdolności percepcyjne?
|
Osobiście dość ciężko znoszę sesję, ale z moim myśleniem na szczęście wszystko jest OK
Cytat:
Jak to admini nie słuchają userów? Zawsze kończyło się obietnicą, że będzie lepiej. Ale tego nie pokazujecie.
|
Jaką obietnicą? Bo ja sobie nic nie przypominam oprócz tego, że "admini swoje, userzy swoje" i że jak się tak akurat złoży, że userom nie będzie się chciało dalej walczyć o swoje, to będzie OK
Cytat:
To co, będziemy tkwili w 2005 roku, bo wy chcecie zachować tradycję?
|
Nawet ORYGINALNY regulamin z 2003 roku (z późniejszymi poprawkami) postanowiliście zdjąć i zastąpić nowym, lepszym
Cytat:
dla mnie cała ta sytuacja graniczy z absurdem.
|
Dla wielu innych też.
Cytat:
jest mi przykro, że nie zauważasz, ile dla Was robimy, ile czasu i zaangażowania wkładamy w to forum.
|
Fajnie, cieszymy się (swoją drogą po to jest administracja, żeby dbać o forum), ale w kwestii podejścia userów do administracji i vice versa w takich otwartych dyskusjach nadal jest zawiść i zło. Jakbyście robili to, co robicie dla samej idei, a nie dla userów.
Cytat:
nie sądziłem, że byle pierdoła będzie nas kosztowała aż tyle nerwów. czy teraz każda odmowa będzie się równała temu, że Was nie szanujemy, że mamy głęboko w dupie Wasze zdanie?
|
Osobiście do mnie, nie po raz pierwszy zresztą, nie przemawia Wasza argumentacja. Powtórzę się:
Cytat:
Co Wam szkodzi przesunąć zamkniecie sond o tydzień?
|
Chciałabym, żeby w temacie wypowiedziała się nominowana do rangi Mędrca Kędziorek