View Single Post
stare 07.02.2014, 19:14   #287
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.

Cytat:
naprawdę nie rozumiem tych nerwów, nie wiem, może sesja mi odebrała zdolności percepcyjne?
Osobiście dość ciężko znoszę sesję, ale z moim myśleniem na szczęście wszystko jest OK
Cytat:
Jak to admini nie słuchają userów? Zawsze kończyło się obietnicą, że będzie lepiej. Ale tego nie pokazujecie.
Jaką obietnicą? Bo ja sobie nic nie przypominam oprócz tego, że "admini swoje, userzy swoje" i że jak się tak akurat złoży, że userom nie będzie się chciało dalej walczyć o swoje, to będzie OK
Cytat:
To co, będziemy tkwili w 2005 roku, bo wy chcecie zachować tradycję?
Nawet ORYGINALNY regulamin z 2003 roku (z późniejszymi poprawkami) postanowiliście zdjąć i zastąpić nowym, lepszym
Cytat:
dla mnie cała ta sytuacja graniczy z absurdem.
Dla wielu innych też.
Cytat:
jest mi przykro, że nie zauważasz, ile dla Was robimy, ile czasu i zaangażowania wkładamy w to forum.
Fajnie, cieszymy się (swoją drogą po to jest administracja, żeby dbać o forum), ale w kwestii podejścia userów do administracji i vice versa w takich otwartych dyskusjach nadal jest zawiść i zło. Jakbyście robili to, co robicie dla samej idei, a nie dla userów.
Cytat:
nie sądziłem, że byle pierdoła będzie nas kosztowała aż tyle nerwów. czy teraz każda odmowa będzie się równała temu, że Was nie szanujemy, że mamy głęboko w dupie Wasze zdanie?
Osobiście do mnie, nie po raz pierwszy zresztą, nie przemawia Wasza argumentacja. Powtórzę się:
Cytat:
Co Wam szkodzi przesunąć zamkniecie sond o tydzień?
Chciałabym, żeby w temacie wypowiedziała się nominowana do rangi Mędrca Kędziorek
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem