View Single Post
stare 09.02.2014, 13:17   #8
simba90

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: "Lonely Bassist"

Moim zdaniem:
-bryła jest ciekawa ale ja dałabym inny kolor ścian zewnętrznych, np. zwykłą biel, w takich formach naprawdę dobrze się prezentuje
-salon: jak na mój gust podłoga sama w sobie jest już ozdobna, dodanie na nią wzorzystego dywanu to troszkę za dużo dochodzi jeszcze kwestia ściany której wzór jest także sam w sobie "pstrokaty" przez co wszystkie trzy elementy zdają się troszkę nie pasować do siebie wzajemnie, jeśli chodzi o ustawienie mebli: podoba mi się to, że nie wchodzi się od razu na kanapę i telewizor tylko są one w pewnym dystansie od drzwi wejściowych, popracowałabym jednak nad ich doborem do reszty wnętrza
-kuchnia:oczywista oczywistość że trzeba zmienić ściany które kompletnie nie pasują do reszty Podobają mi się meble oraz ich ustawienie, chociaż lampy mi tu nie pasują.
-sypialnia: te same uwagi co do salonu, plus ustawienie łóżka, które chowa się w kącie wcale nie małego pomieszczenia
-łazienka: nie ma co prawda zdjęcia bryły od strony łazienki, ale czuję że te małe okienka psują wygląd budynku z zewnątrz, plus małe pomieszczenie nie powinno mieć ciemnych ścian

Rozmieszczenie pomieszczeń mi się podoba i bardzo jestem za drewnianymi podłogami oraz oczywiście fajna bryła i ciekawe przeznaczenie domu

Pozdrawiam
Simba90
simba90 jest offline