Jak sobie narobiłem zaległości w ocenie domków, to chyba najwyższy czas je nadrobić.

Powiem ci, że ogólnie twój projekt mi się podoba, pomimo kilku niedociągnięć, ale wszystko da się dopracować

Zaczynając, bardzo duży minus za nadużywanie przycisków "z" i "x" podczas robienia zdjęć. Psuje to estetykę przyzwoitych wnętrz, które zaaranżowałeś. Idziemy dalej. Bryła to taki trochę klocek, ale nienajgorszy. Sam pomysł norweskiego domku jest ciekawy i aż sam pokusiłbym się o wybudowanie takiego

Ogród - wiadomo, nie jest to szczyt marzeń, kilka krzewów i drzewek, ale akurat do tej scenerii pasuje idealnie, więc się nie czepiam. Apropos wnętrz... Tutaj mam dylemat, bo nie wiem, czy to wina wspomnianego nadużywania xz, czy faktycznie w środku jest naprawdę tak pusto. Pomijając ten fakt, kuchnia prezentuje się dobrze. Dużo daje jej kamienna ściana przy blatach, ale podłogę bym zmienił na jakąś ciemniejszą. Kącik jadalniany - przyzwoity.
W sypialni użyłeś bardzo ładnych mebli, muszę sobie takie skądś pobrać. Jeżeli chodzi o szczegóły, to kompletnie nie pasuje do całości pomieszczenia ten obrazek samochodu koło łóżka, psuje on ogólny efekt. Ponadto, mogłeś użyć bardziej zróżnicowanych kolorów ścian, chociażby w okolicy schodów. Natomiast jeżeli chodzi o moje ulubione pomieszczenie, to zdecydowanie wygrywa salon. Jest najsilniejszym punktem całej konstrukcji i ładnie się prezentuje na tle całej twojej pracy. Łazienki nie mam jak ocenić, bo widać tylko jej rzut, ale sprawia wrażenie przyjemnej dla oka

W takim razie, podsumowując twój projekt, przyznaję mu ocenę
6,75/10