View Single Post
stare 18.02.2014, 13:04   #15
dżin.

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: "Bubblegum" starter

Od dłuższego czasu jesteś jedną z najbardziej faworyzowanych przeze mnie forumowych architektów, co możeż zauważyć czytając FTS Newsletter Gdy przychodzi mi oceniać twoje projekty, ciężko mi zebrać słowa, którymi powinienem zacząć, więc na początek z góry wystawię ci ocenę 9. A poniżej trochę wyodrębnię szczeóły, który przykuły moją uwagę.

Bryła - klocek czy nie klocek, to bardzo ciekawy klocek. Podoba mi się zastosowanie drewna i tej gładkiej powierzchni ścian. Nie podobają mi się jedynie kremowe okna, ale biorąc pod uwagę, że świetnie się prezentują wewnątrz - odpuszczę je A ogrodzik - starterowy, prosty, przeciętnie dobry

Salono-jadalnio-kuchnia - uwielbiam. Tak profesjonalnie dobrałaś kolory, meble i dekoracje, że wszystko tworzy wspaniale współgrającą ze sobą całość godną podziwu. Niebieskie zasuwane drzwi, kamień na ścianach i nietypowe umeblowanie to idealny wybór. Jedynym słabym punktem tego potrójnego pomieszczenia są niebieskie drzwi wejściowe, o których prawdopodobnie wspomniałem w M jak Mieszkanie

Sypialnia - bardzo ciekawie zaaranżowana, pomysłowa i bardzo przyjemnie by mi się w takiej spało, więc wynajmę cię kiedyś jako osobistą projektantkę sypialni

Łazienka - wszystko ładnie, pięknie, ale ta zasłona prysznicowa... zdecydowanie na minus. Mogłaby być pozbawiona tego błękitnego akcentu. Ogólnie bardzo dobrze.

To chyba wszystko
dżin. jest offline