View Single Post
stare 18.02.2014, 16:17   #3
Charionette
Admin Emeryt
Admin Kumpel

Reputacja: 18
Domyślnie Odp: FTS Newsletter - 23[25]

Everlasting. - Everlasting - i za pozbycie się kropki należy się najwyższa ocena Świetne posunięcie, teraz już możesz robić światową karierę na forum.
Ladrón - Laselight - powrót do korzeni okazał się strzałem w dziesiątkę. Nowy-stary nick nadal zaskakuje i świetnie się prezentuje.
Don - Don Lotario - i do naszej forumowej społeczności zawitał słynny podrywacz. Serdecznie witamy I tak powinno być, simowe nicki na forum o simsach.
Narcissa - Skylinn - uwielbiam ten nick Co prawda google tłumacz proponuje "Sylwetkę na tle nieba", ale i tak go kocham.
embrouillé - Lorette - udany powrót do poprzedniego nicka. Jestem absolutnie na tak. Świetny, po prostu cud, miód i orzeszki.
October - Nix - mniej znaczy więcej. Nowy nick, mimo że trzyliterowy, jest świetny. Poprzedni był pospolity.
Unequel - alpherainn - bardzo pozytywna i korzystna zmiana. Nowy nick jest zaskakujący i ładnie się prezentuje
Minax - M'in Gorad - nie jest źle, ale mogło być lepiej. Poprzedni podobał mi się bardziej.
mile18 - Mile - pozbycie się cyferek i nick z wielkiej litery to dobry ruch. Aż Milej się patrzy.
Henry Morgan - Odyn - jak wracać to w wielkim stylu Cóż, prawdę mówiąc wolałam poprzedni nick.
Thappie - Matangi - szczerze mówiąc zarówno stary, jak i nowy nick do mnie nie przemawia.
Alexandra - Katerina - mimo mojej sympatii do The Vampire Diaries stwierdzam, że poprzedni nick był znacznie lepszy, chociaż prosty. Czasem w prostocie tkwi siła, wszystko zależy od wyboru nicka.
panMaciek - Mika - ech... nowy nick jest troszkę niemęski. Poprzedni zdecydowanie lepszy.

~Charionette
Charionette jest offline