Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 22.02.2014, 09:35   #117
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Miasteczko

Dzięki dziewczyny

Cytat:
Napisał Annetti
Haha! Zgadłam, że to Anizję poznała Mina! Czuję się taka mądra
Gratuluję
Cytat:
Tak swoją drogą to swoje simy mają świetne oczy.
Dziękuję Pewnie to dlatego, że to Olivia's Eyes
Cytat:
Bask! Cóż za piękne imię! Pies też jest piękny, ale imię po prostu zawładnęło moim sercem.
Imię pieska to zasługa tego kawałka

W tej rundzie z pewnością odwiedzę braci, więc do pół roku czasu powinno być wszystko wiadome A - imię dla dziecka jest już wybrane, haha
Cytat:
(wyrasta ze mnie fanka prokreacji)
Ja też lubię, gdy moi simowie mają duże rodziny Dzieciaki są fajne! (przynajmniej te simowe haha xD)
Cytat:
Jestem też ciekawa córki Katii, poznamy ją?
Historia Katii i Hirka to także historia Larysy Poza tym w pewnym momencie pojawi się ona w jednej ze wcześniejszych historyjek, tzn. w jej dalszych częściach (jak ogarnę "nowych", to zrobię aktualizacje u "starych", m.in. u Nikonieckich i Ławeckich (bo rodzina się powiększa...) oraz Jagódków )
Cytat:
Z chęcią poznałabym ich wszystkich..
Ja bym chętnie też przedstawiła wszystkich, ale to niemożliwe
Cytat:
I tak szczerze ci powiem, że nie spodziewałam się tego odcinka właśnie przed rocznicą. Czuję się mile zaskoczona
Bardzo się cieszę!
Cytat:
Napisał CW
to tak szybko zleciało?!
Ano, strasznie szybko
Cytat:
Uwielbiam Labradory!
Moi kuzyni mają czarnego labradora I jest to bardzo interesujący pies
Cytat:
więcej psiaków poproszę! xD
Nie jestem jakąś fanką zwierząt, sama nie mam żadnych w domu, ale zobaczymy, co się będzie dało zrobić
Cytat:
hyhy, nie ma to jak chodzić w jednym, rozciągniętym swetrze aż do ciąży To mnie powaliło xD

Cytat:
Ale mała Marcelinka jest śliczna
Dziękuję :> Też tak uważam!

Ktoś jeszcze? Nie ukrywam, że chciałabym coś wstawić póki nie mam natłoku zajęć, ale obecna ilość komentarzy (tym bardziej, że to dwa odcinki!) nie jest szczytem moich marzeń
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem