View Single Post
stare 28.02.2014, 14:33   #984
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Co do samej grafiki, to rozwija się ona wraz z rozwojem poszczególnych częsci, było tak w dwójce i w trójce, i tu nie chodzi o same modyfikacje, ale o dodane urozmaicenia i naprawy przez samych twórców. Tak dla porównania: pierwsze fotostory w TS3 (tak się składa, że moje ), a jakieś tam losowe z nowszych. Jestem prawie pewien, że w stosunku do podstawy zostały poprawione włosy, ulepszono cieniowanie, dodano odbicia wody, w końcu pozbyto się tej dziwne zielonej ramki, która była wokół simów, tak jak w jednyce itd. Więc ja samą grafiką się nie przejmuję, ważne żeby to działało.
A co do tych, niby, błędów mechaniki - wszystko co mi się przytrafiło w trójce złego, a mam od samej premiery, było związane z nieoficjalnymi modyfikacjami, albo ztorrentowantymi dodatkami. Może był jakieś małe bugi poszczególnych obiektów, ale to naprawdę pikuś, w porównaniu do np. gry ROKU (tak, batman), gdy jeden z bugów do samej aktualizacji uniemożliwiał przejście gry. I to w dodatku w jednej z pierwszych misji Kto grał w jakiś tytuł pozbawiony bugów niech pierwszy rzuci tytułem