Mrok mnie wyprzedził, więc muszę zmienić początek tych moich wypocin
Bardzo serdecznie wszystkim dziękuję najpierw za nominacje, a później za wszystkie głosy

To naprawdę miłe wiedzieć, że komuś podobają się te moje simowe twory. Wstawiając tu moje pierwsze postacie jakieś 2 lata temu, nigdy bym nie pomyślała, że kiedyś zdobędę taką rangę i to 2 razy z rzędu! Moje pierwsze zdjęcia to była jakaś pomyłka xD Inna, bardzo ważna rzecz to taka, że w TS2 gra coraz mniej osób, coraz rzadziej się ocenia ten dział, większość nastawia się na TS3, więc moje zaskoczenie i radość są tym większe

Nie sądziłam, że uda mi się w tym roku wygrać po raz drugi, zwłaszcza, że miałam silną konkurencję, w tym jedną osobę, której simy bardzo mi się podobają, mimo że są z TS3 (pozdrawiam Love).
Nie chcę tu walić przemowy na 5 stron A4, więc tak po prostu, szczerze - DZIĘKUJĘ za wszystkie głosy i docenienie tego, co robię
Gratuluję oczywiście wszystkim innym wygranym. Nie ze wszystkimi wynikami się zgadzam, ale tak to już jest w głosowaniach

Nie twierdzę, że ktoś nie zasłużył, nie, nie, nie, po prostu w niektórych kategoriach widzę zupełnie inne osoby
Liv - jak zwykle zdeklasowała w swoich kategoriach xD Oko Saurona i Miodka powinnaś dostać dożywotnio xD ale nowej rangi też gratuluję! Fajna odmiana
Laseee(...)czka(ileś tam) - wprawdzie nie zostałeś Mroczną Pipą, ale Twój nick znów okazał się najlepszy xD Dobry pomysł na ten konkurs, opłacało się
Jeszcze raz wszystkim gratuluję i dziękuję!
A kolor nowej rangi prosiłabym
#9966ff
//CH: Ranga nadana