Cytat:
Napisał Malin
Inna, bardzo ważna rzecz to taka, że w TS2 gra coraz mniej osób, coraz rzadziej się ocenia ten dział, większość nastawia się na TS3, więc moje zaskoczenie i radość są tym większe
|
Moje w sumie też - chyba w tym roku obie możemy czuć się docenione jako twórcy skupiający się wokół The Sims 2.
Cytat:
Oko Saurona i Miodka powinnaś dostać dożywotnio xD
|
Też tak sądzę!

Mogę to uargumentować tym, że już
piąty rok z rzędu jestem forumowym profesorem Janem Miodkiem!

Jeśli wygram w przyszłym roku Oko Saurona, to również i ta ranga będzie widnieć pod moim nickiem 5. rok z rzędu
Ale powiem Wam, że wygrana w kategorii
SimStoryk to totalne zaskoczenie xD Tym bardziej że to OJSG tworzone w TS2, podczas gdy od początku istnienia tej rangi i działów OJSG w ogóle, słuszne pierwszeństwo mieli tutaj gracze "trójkowi". Chciałabym jednak wiedzieć, że wszystkie głosy na "Miasteczko" oddali czytelnicy z prawdziwego zdarzenia, niekoniecznie komentujący, ale czytający. Bo samo to, że "się dzieje" w dziale "OJSG - TS2" i tylko dzięki temu mam tą rangę, dla mnie nie wystarcza i w takim przypadku nie ma się co cieszyć z rangi, bo wychodzi na to, że liczy się, że COŚ robię, a nie jest ważne CO.
Rok temu przy Mędrcu też się tak doszukiwałam "drugiego dna", ale, jak to mówią, "każdy medal ma dwie strony"

Niemniej jednak dziękuję za wszystkie oddane na mnie głosy, zarówno zwycięskie, jak i nie

Postaram się dać Wam powód, aby nominować mnie i w przyszłym roku do jakichś odznaczeń (może by tak w końcu kiedyś wygrać tego Fotostorytellera?

próbuję od 2008 roku i ciągle nic!)
No i bardzo gratuluję moim faworytom, szczególnie Malin, Szlachcicowi, Kenny'emu, szefowej (zaszalałaś!

), Laseczce, Lubie, Kubussowi i użytkownikowi KubaBus666

Ale to dopiero początek świętowania

Zaczęłabym choćby zaraz, ale "siła wyższa" nie pozwala

Może jutro...