Cytat:
Napisał Anetti
To ile on ma już tych dzieci?
|
Szóstkę
Cytat:
Nie żeby coś, ale wydaje mi się, że jest straszny
|
Hm, nie określiłabym tego w ten sposób, aczkolwiek chyba dobrze się dobrali z Zeni

"Swój swojego poznał". Zajrzałam niedawno do nich i Zeni ma w aspiracjach zablokowane "mieć niemowlę" xD Może faktycznie Fryda (i K. w sumie też...) doczeka się braciszka albo siostrzyczki xD
A Klementynka... Nad jej historią muszę jeszcze pomyśleć, tzn. dopracować szczegóły

I jakoś sprytnie połączyć to z tym, co się będzie działo u Nikonieckich. Nie będzie miło i fajnie
Cytat:
Nie daje mi spokoju sprawa Esiego. Skoro nie może być burmistrzem, to może wpadł w ręce simowej mafii albo coś o.o A może nie żyje?
|
Hahaha

No dobrze, to o tym, co się stało z burmistrzem (zaczniemy od "backstory", czyli od rodziny żony Esiego, Nory - w końcu to kuzynka Anabelle!

) będzie przez kilka najbliższych odcinków

Dzięki za komentarz
Cytat:
Napisał Libby
Tęskniłaś  ? Powracam  .
|
No przecież, że tęskniłam! xD
Cytat:
Ostatnio wkradło Ci się sporo literówek i trochę błędów...
|
OJSG traktuję jako mniej zobowiązującą formę aniżeli FS, dlatego nie zaprzeczam, że mogły się takowe przytrafić.
Gdybym chciała, żeby Katia i Hirek byli razem, stworzyłabym ich jako parę! Skoro tyle lat się przyjaźnili i nie wpadli na to, że sensowniej byłoby, gdyby się ze sobą związali, to najwyraźniej nie byli sobie przeznaczeni!
Cytat:
Jeśli chodzi o Andżelikę, to za takie potraktowanie Hirka, to weź ją wrzuć pod samochód albo gdzieś utop .
|
Oj tam! xD Andżelika jeszcze trochę namiesza - nie mogłabym odebrać jej tej przyjemności
Cytat:
No i jeszcze Weronika... Będą z tego kłopoty, oj, będą... i zapewne kolejna samotna matka.
|
A może jednak nie?
Cytat:
Pewnie dopóki Jaromir jej nie kopnie.
|
Dlaczego z góry zakładasz, że Jaromir ją "kopnie"? :<
Cytat:
A Roksana niech tam się z tym Longinem nie rozpędza
|
Wspomniałam, że to był przelotny romans, ale zapomniałam go zakończyć w OJSG xD Wybaczcie. Ale tak - Roksana już się nie zadaje z Longinem!
Cytat:
Nie wmówisz mi, że biedak ma amnezję i nie pamiętał, że wcześniej tam uwiódł nastolatkę !
|
Nie, nawet nie będę próbować

Co do Anabelle... Myślę, że Ty i reszta czytelników będziecie zaskoczeni
Cytat:
Co z jej rodzicami? Odcięli się od nich?
|
Nie! To nie koniec historii, państwo Niklowicz się jeszcze pojawią

[size=1]Też nie wspominałam, ale Asiek i Madeline w końcu wzięli ślub, jeszcze kiedy Anabelle była nastolatką

)
Cytat:
Chyba będę musiała się do Ciebie kiedyś zgłosić po parę fryzur .
|
O ile to nie są jakieś konkretne, to zapraszam do moich (byłych) "Polecanych..." w gazetce
Cytat:
Zastanawia mnie, ile pokoleń minęło od czasów Bartosza Domańskiego
|
Sześć - najmłodsza simka jest teraz małym dzieckiem (odnosząc się do drzewa Domańskich, jest to córka Anastazji Czajkowskiej, Liliana).
Cytat:
No i gratuluję SimStoryka
|
Dziękuję! ^^ Za rozbudowaną wypowiedź również :>
Ktoś jeszcze?