Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Przychodzę z dwoma problemami. Pierwszy mam właściwie od dawna, ale ostatnio gram na tyle często, że stał się on uciążliwy. Nie mogę włączyć simsów podczas połączenia z internetem. :o Uruchamia się launcher, przelatuje logo EA i podczas pierwszego ekranu ładowania po prostu staje. Po przejściu do menedżera zadań jest "Brak odpowiedzi" apki simowej. To jeszcze nie wszystko. Po rozłączeniu się z netem simsy nadal się nie ładują, czasem muszę je włączać, wyłączać przez menedżer, znowu włączać i wyłączać, włączyć trzeci raz i dopiero się załaduje. Podczas połączenia z internetem najwięcej wytrzymałam 10 prób. Co ciekawe już po załadowaniu się gry, internet w niczym nie przeszkadza.
I wreszcie druga kwestia. xD Mam jednego zbyt genialnego sima. Już od małego dziecka uczył się mega szybko, w jeden dzień nabijał po 5 pkt (tyle można maksymalnie przy małym dziecku) umiejętności z zabawek. Najgorzej jak przyszło do czasów nastolatka, w parę godzin rozwinął charyzmę na max. Tych umiejętności z OŻ (?) uczy się troszkę wolniej, ale mimo wszystko dużo szybciej niż zwykli simowie. Najlepsze było, kiedy namalował obraz i przy pierwszym obrazie dostał 6 punktów i teraz mieszkanie tej rodziny zdobi najgorszy (ten różowo zielony) obraz warty ponad 200 simoleonów. xD Wiem, że może powinnam się cieszyć, ale to akurat rodzina, którą chciałabym bardzo rozwinąć i wolałabym wszystko zdobywać uczciwie. :/ Zauważyłam to tylko u jednego sima z całej gry.

Piękna sygna by Lubie
Ostatnio edytowane przez Filleable : 18.03.2014 - 19:01
|