View Single Post
stare 21.03.2014, 08:29   #403
followleajo

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Gra się wyłącza - ostateczny temat.

Cześć wszystkim, sorrki za "odgrzewanie tematu" po raz kolejny, ale przekopałam się przez prawie wszystkie posty i nie znalazłam odpowiedzi na mój problem.
Zaczęło się od tego, że gra nie chciała się włączyć, w ogóle, nic nada. Wyskakiwał ciemny ekran, ale pozostawały białe paski, jakby z widocznych folderów, a po chwili wywalało mnie do pulpitu. Usunęłam całą grę, wszystkie mody i dodatki i czekała mnie ponowna instalacja wszystkiego.. I gra się włącza, ale pierwszy problem pojawia się gdy chcę zmienić rozdzielczość bądź dostosować inne opcje. Część z nich jest "szara" i nie mogę w nie kliknąć, a co do rozdzielczości, klikam i po chwili jakby "przerzuca" mi ekran, słychać, że pojawił się komunikat o potwierdzeniu zmian, ale go nie widzę i nie mogę zatwierdzić, więc po chwili ekran wraca do 4:3 i na tym koniec. Pomyślałam, że zmienię już w mieście, w grze, ale tu pojawia się kolejna niespodzianka, ponieważ gra się ładuję chwilę i wyrzuca mnie do pulpitu. Pojawia się komunikat o tym, że wystąpił problem i windows postara się go rozwiązać i koniec. Za każdym razem tak się dzieje i nic nie mogę na to poradzić, a skończyły mi się pomysły. Zaktualizowałam do wersji 1.63, (gra jest nieoryginalna, przyznaję bez bicia, aczkolwiek wcześniej śmigała bez zarzutu, do czasu). Mam Windows 8 i właściwie nowy laptop, nie ma nawet roku. Miejsca mam wystarczająco i nawet więcej. Ktoś coś? Zlituje się? Co zrobić?
followleajo jest offline   Odpowiedź z Cytatem