View Single Post
stare 23.03.2014, 11:48   #9
Caesum
Administrator

Reputacja: 101
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał Człowiek w zielonych rajtuzach Zobacz post
no, jak ktoś tu raczył zauważyć, to jest PRE ALFA, czyli nawet nie wersja alfa - a w niej ważna jest MECHANIKA a nie kolorowe wnętrza.
Cudów bym się jednak nie spodziewał. To nie te czasy i nie ten team, by ktoś mógł nagle wyskoczyć z pomysłem przerobienia wszystkiego i nie rozwalił całej gry. Tekstury i obiekty może jeszcze się poprawią, ale styl graficzny, który mnie osobiście najbardziej boli, pewnie już taki zostanie.

Cytat:
I ojeju, naprawdę, render z tomb raidera?
No i? Mógłby być to i screenshot z alphy TS2, a różnicy w znaczeniu by nie zrobiło. No chyba że to jakiś wielki wstręt do w/w tytułu, no ale ja już na to nie poradzę.

Cytat:
Widać, że komentują tu osoby, które nie mają pojęcia o produkcji i tworzeniu czegokolwiek. Twórca ma prawo sobie rozkładać prace i siły jak chce, widocznie, skupili się w alfie na mechanice a nie na robieniu wam dobrze grafiką :*
Ok, prawdą jest, że detale zostawia się na koniec, ale styl graficzny przeważnie zostaje ten sam i nie ma co oczekiwać cudownej przemiany. Jasne, teksturki się poprawią, obiekty może też. Jakieś efekty wstawią, super. Ale Maxis już zdecydował, jak będzie. Screeny powyżej to tego przedsmak.

I naprawdę nie rozumiem skąd u ciebie takie wielkie oburzenie. Dostaliśmy screeny, to komentujemy jedyne, co na nich jest - grafikę. Jak pokażą gameplay to wtedy się na tym skupimy. Może najwyższa pora przystopować z falą żaru na każdego, kto wspomni coś o grafice?

Ostatnio edytowane przez Caesum : 23.03.2014 - 12:17
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem