View Single Post
stare 25.03.2014, 18:56   #1057
Caesum
Administrator

Reputacja: 101
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Zgadzam się z anie_1981 co do priorytetów. Ja sam osobiście gram w simsy wyłącznie dla fotostory i to właśnie w simsach robię zdjęcia, dlatego też ważny jest dla mnie styl graficzny. Trójka bardzo mi pod tym względem podpadła(jak zresztą i w wielu innych sprawach), dlatego oczekiwałem czegoś więcej od TS4. Zresztą, grafika to jak na razie jedyne, co zostało pokazane. Gameplaye były raczej skromne, więc trudno się o nich jednoznacznie wypowiedzieć. W każdym razie mam nadzieję, że nie będzie to wszystko tak uproszczone jak w trójce. Lubię w dwójce to, że jest tyle możliwości interakcji z otoczeniem i że wszystko to ma swoje animacje. Trójka pod tym względem wydawała się taka statyczna.

Co do CASta, boli mnie jego brak i nadal uważam, że to, jak gra koszmarnie się zacinała w jego menu, nie miało związku z samą opcją, ale co najwyżej jej kiepską implementacją(cała trójka była pod tym względem wyjątkowa), ale mogę przeżyć to pod warunkiem, że będzie jakaś dobra alternatywa, coś w stylu Majstra z TS2, no i pod warunkiem, że faktycznie dzięki temu gra przyspieszy.

Ostatnio edytowane przez Caesum : 25.03.2014 - 19:28
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem