View Single Post
stare 28.03.2014, 13:37   #229
katka

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Studenckie Życie - proste pytania i odpowiedzi.

Witam
U mnie od niedawna pojawiają się "dziwne" problemy. W jednej rodzince nie mogłam wysłać młodego dorosłego na studia, wcześniejsze pokolenia jechały bez problemu, u niego przy ładowaniu studiów brakowało ze 2mm do załadowania i mogłabym czekać cały dzień a i tak lipa. Zrobiłam reinstal, bez zmian więc skasowałam rodzinę i zaczęłam od nowa, i kolejne problemy - najpierw mój sim na studiach poznał dziewczynę, zaczęli ze sobą chodzić, sielanka. Wrócił do domu, wysłałam go ponownie na studia i nie mógł do swojej sympatii zadzwonić, tak jak by była u niego w akademiku. Zaczyna się rozdanie świadectw i co się okazuje? babeczka pojawia mi się jako aktywny sim, mogę jej wybrać cechę akademicką, co więcej wraca z moim kolesiem do domu jak gdyby nigdy nic. Niby super, ale w relacjach są parą, a jak się wejdzie w znajomych, to: partner- żaden. Rozstałam ich, wysłałam kolesia na studia na inny kierunek - i tu kolejna niespodzianka, ukończył kierunek z oceną 1 :/ chociaż wyjechał wyedukowany, poprzednia ocena 5, na testach nie ściągał a pasek studiów przy podchodzeniu do egzaminów miał gdzieś na 80% wypełniony.

Może ktoś będzie wiedział, czy jak wyślę sima na ukończony już kierunek to poprawi mu się ta ocena? bo to trochę obciachowo wygląda, 5 ze sportu i 1 z technologii
katka jest offline   Odpowiedź z Cytatem