Wracam ponownie po nie udanym starcie w ojsg, z nowym zapałem i weną twórczą. Mój temat został ponowie otwarty, więc na nowo będę mogła dzielić się moimi opowiastkami. Za pierwszym razem już na początku znudziła mi się rodzinka, a do tego moje simsy odmówiły posłuszeństwa, więc trzeba było je zainstalować od nowa. Teraz mam już troszkę rozbudowane własne miasteczko, o nazwie Słoneczne Wybrzeże. Zanim cokolwiek zaprezentuję, poniekąd wyjaśnię co i jak. A więc simowie którzy mieszkają na wybrzeżu to w większości mieszkańcy Miłowa pobrani z internetu i całkowicie przerobieni. Zaczęłam to wszystko tak jak chciała, a nie jak już było w Miłowie. Toteż bohaterowie są w różnym wieku, np.: Don jest dorosłym, a Kasandra Ćwir dzieckiem w wieku szkolnym. Na razie w moim miasteczku mieszka 8 rodzinek, ale z czasem planuję to powiększyć. Mam nadzieję, że ktoś to w ogóle będzie czytał, także zapraszam do krótkiej lektury. Na razie będzie to tylko wstęp i przedstawienie wszystkich rodzin, a już w następnym poście wystartujemy z opowieścią wybranej przeze mnie rodziny.
1.Wstęp