View Single Post
stare 16.04.2014, 16:13   #289
Hebe

Reputacja: 39
Domyślnie Odp: Nie mogę uruchomić gry - ostateczny temat.

Cytat:
Napisał RaspberryXD Zobacz post
Na gwiazdkę dostałam The sims 3 zostań gwiazdą. I od tego momentu zaczął się problem. Włączyłam, pograłam wyłączyłam, i wieczorem klikam dwa razy na ikonkę gry a tu BUM! Program startu się nie otwiera. Próbowałam włączyć godzinę, nic. W czym może być problem?
Jesteś pewna, że nie masz uruchomionego lauchera w ukrytych ikonach? Jak nie masz, to spróbuj zainstalować 3bootera i FPS Limittera i przez nie odpalić grę.

Cytat:
Napisał koral1325 Zobacz post
Moim problemem jest to, iż nie mogę normalnie uruchomić gry z dodatkami. Bez dodatków gra włącza mi się normalnie, natomiast gdy jakikolwiek jest zainstalowany, to muszę włożyć główną płytę do napędu, odpalić okno instalacyjne z płyty, kliknąć przycisk instaluj i wtedy uruchamia mi się launcher, w którym muszę zmienić płytę na 4 pory roku. Próbowałam wielu sposobów i tylko ten u mnie działa. Drugi problem polega na tym, że gdy zainstalowałam dodatek rajska wyspa (ten kupiłam jako pierwszy wiec instalowałam go na grze bez i z dodatkami) to simsy strasznie mi się zacinały na ok 5 sekund i działo się to co chwila. Ma ktoś jakieś pomysły co z tym mogę zrobić? Z góry dziękuję.
A jesteś pewna, że twój komputer spełnia wymagania systemowe?