View Single Post
stare 16.04.2014, 16:14   #2
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA? Dyskusje ogólne o grze

Cytat:
Napisał M'in Gorad
Dostrzegasz różnicę między opcją "gra + zewnętrzny program z importem" a wrąbanie wszystkiego na raz do jednego wora?
Pewnie, różnice są (tak samo jak wady i zalety poszczególnych rozwiązań), ale efekt końcowy pozostaje ten sam - coś nowego, coś SWOJEGO w grze

Faceliftem i innymi też się bawiłam, ale one nie były dołączone do MOJEJ wersji gry (w przeciwieństwie do Creatora). Do TS3 oficjalnie chyba nie było dołączonego żadnego takiego dodatkowego programu, za to dostaliśmy CASTa wbudowanego w grę.
Ale - nie powiem - pomysł dołączenia tego narzędzia do "czwórki" jako osobnego programu, jest świetny! Kto nie chce z niego korzystać - nie musi, przy czym nie zabiera się frajdy tym graczom, który lubią sobie "potworzyć" I nie mówię tutaj o tworzeniu modelów (meshy) czy modyfikowania gry w ogóle, tylko o prostych operacjach na teksturach Od razu z poziomu tego programu byłby eksport do gry, a może i do czegoś w rodzaju Exchange? (nie wyobrażam sobie, żeby to zlikwidowali - giełda wymiany jest z nami od pierwszej części simsów )

Jeszcze a propos zewnętrznych programów - miałam takie zarówno do "jedynki", "dwójki" (w sumie nadal mam ) i nie wątpię, że takowe pojawią się do "czwórki", ale chciałabym, żeby to TWÓRCY gry dostarczyli mi narzędzie działające jak "Stwórz styl".

Ostatnio edytowane przez Liv : 16.04.2014 - 18:49
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem