View Single Post
stare 19.04.2014, 23:20   #1084
Navari

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Może z brakiem okien w ukośnych ścianach chodzi o ściany nachylone w pionie, takie jak na poddaszach, a nie o te, które już znamy, prowadzone po przekątnej? (Jej, ciężko to wytłumaczyć, pewnie pomieszałam wymiary.)

Mi to całe zamieszanie jest w zasadzie na rękę. Jakkolwiek bardzo bym chciała, nigdy nie miałam wyczucia estetyki i budowanie i urządzanie domów oraz ubieranie simów pochłaniało mi mnóstwo czasu, przy raczej miernych efektach. Mam nadzieję, że delikatne uproszczenia załatwią tę kwestię.
CASTa w trójce co prawda używam, bo skoro już jest to czemu nie skorzystać, ale tak naprawdę to jest strasznie męczący przez to zamulanie i z przyjemnością go pożegnam. Nie planuję tęsknić. Za to strasznie, strasznie podoba mi się nowy system tworzenia samych simów. Oby tylko po przeniesieniu do gry nie tracili na jakości tak drastycznie jak w TS3.
Ogólnie to nie rozpaczam, grafika i interfejs zapowiadają się kiepsko, ale zacznę narzekać dopiero jak dostanę finalną wersję i stwierdzę, że złe przeczucia się sprawdziły. Na razie szkoda nerwów i klawiatury.
Navari jest offline   Odpowiedź z Cytatem