Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA? Dyskusje ogólne o grze
Ummm... CASt trochę się ładuje, ale gry mi nie zamula, przynajmniej nie tak bardzo jak wyżej wspomniane przez anie_1981 narzędzia.
Lubię korzystać z CASta, to naprawdę świetna rzecz, ale jego brak w TS4 nie będzie wielką stratą... Przecież ta gra ma być symulatorem życia, tu chodzi głównie o interakcje między simami, czynności życiowe, emocje, wspomnienia, a nie bawienie się w projektanta mody i tworzenie tysiąca strojów swoim ludzikom. No ale każdy patrzy na to inaczej.
CASta może nie być, ja wymagam tylko powrotu animacji wsiadania do samochodu i naturalnego zachowania simów podczas kontaktów między sobą. Jeśli byli ludzie w związku małżeńskim i rozwiedli się, to powinni to dosyć długo rozpamiętywać, być wściekli lub smutni mijając się gdzieś na ulicy, itp.
Grafika idealna nie jest, to prawda, ale w sumie taka zła też nie. Mi się nawet podoba, dosyć przyjemna dla oka, nie rozumiem tego wszechobecnego psioczenia na nią. Jeśli sama rozgrywka będzie fajna i rozbudowana, to ta grafika większego znaczenia mieć nie będzie - przynajmniej dla mnie.
|