View Single Post
stare 22.04.2014, 13:52   #390
miłośniczka zwierząt

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA? Dyskusje ogólne o grze

Jeżeli przełożą premierę na wiosnę 2015 roku to się wścieknę naprawdę bo jak miała bym jeszcze w 3 grać do wiosny 2015 roku to ja dziękuję. Wtedy dawanie nam informacji o tym, że wyjdzie 4 nie miało by też sensu bo większość osób by się, za pewne wściekła, że tu dają nam informacje o 4 i nagle przekładają premierę. Mam nadzieję, że 4 ukaże się na jesieni 2014 roku i nie przełożą premiery. Co do braku CATS to mi będzie tego trochę brakowało i uważam, że jest to krok w tył chyba, że twórcy dadzą nam spory wybór kolorystyczny a nie tak, jak to było w 3 wtedy nie będę narzekać. Mam też nadzieję na sporą ilość mebli, ubrań, fryzur, i dodatków dla naszych simów. Bo jeśli ma być tak jak w 2 to podstawa 4 powinna zawierać sporo mebli, dekoracji, podłóg, tapet, itd.
Fajnie by było jakby w podstawie 4 dali już jacuzzi naszym simom tak, jak to było w 2 a nie tak, jak w 3 że czekaliśmy na dodatek który to wprowadził, nie obraziła bym się gdyby w podstawie dali nam krowokwiata i lalkę vodoo.
I powinny być jeszcze pralki, wózki dla małych dzieci, i zabawki dla dzieci do ogrodu, oraz łuk weselny jak okaże się że tego w podstawie nie będzie to chyba 4 nie kupię bo ja nie wyobrażam sobie życia moich simów bez tych przedmiotów .

Ostatnio edytowane przez miłośniczka zwierząt : 22.04.2014 - 17:51
miłośniczka zwierząt jest offline   Odpowiedź z Cytatem