View Single Post
stare 27.04.2014, 13:06   #43
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27
Domyślnie Odp: Zerwane płatki kwiatów by Daisy

Nie wiem czemu, ale naprawdę nie lubię tej lekarki.. Za wścibska. Nie dziwię się, że Mark za nią nie przepada, skoro na dodatek się do niego dowala. Wścibska i namolna - okropne połączenie.
Szczerze, to nie spodziewałam się, że Mark będzie miał wypadek razem z Anną. No i jak podjechał na wózku... Nic go w tym szpitalu nie pilnują. Powinien leżeć w wyrku, a nie
I w ogóle miałam jakoś po cichu nadzieję, że będzie jednak walczył o Susanę, a ten tchórz postanowił udawać wspaniałomyślnego i wrócić do Anny, żeby jej coś wynagrodzić. No dajcie spokój. Co za osioł. Nie zasługuje na Suzie w żadnym wypadku. Nie potrafi walczyć o swoje. Jest wygodnicki i idzie na łatwiznę. Jeśli sądzi, że się bardzo poświęca, bo wrócił do blondi po tym wszystkim to się myli. On po prostu ucieka, zamiast walczyć. Bojąkwa
Tylko współczuć Suzie, że się w kimś takim zakochała. Nie dość, że kłamca to jeszcze nie ma w sobie krzty odwagi, żeby postawić na swoim. Dziewczyna powinna się zakręcić koło szefa.. Choć raczej to on już się koło niej zakręcił i łatwo jej nie wypuści coś mi się wydaje
Dowiedzieliśmy się tu wielu ciekawych rzeczy o Annie, jak na przykład to poronienie. Może przez to właśnie stała się taka trochę szurnięta na punkcie Marka. Straciła dziecko, nie chce teraz stracić jego i zostać zupełnie sama. Co nie zmienia faktu, że i tak za nią nie przepadam.
Ciekawe, kiedy się wyda, że to nie Mark pomógł Susanie tamtej nocy. I jak zareaguje dziewczyna jak się dowie, że jakiś obcy facet był u niej w domu.

Pobawmy się w dokończ zdanie
Niestety, nie mam dobrych wieści...
1. panna Steele nie żyje.
2. stan pacjentki wciąż jest krytyczny, nie wiemy czy przeżyje.
3. niektóre jej organy wewnętrzne zostały zmiażdżone i pilnie potrzebuje przeszczepu by przeżyć.
4. kręgosłup panny Steele został uszkodzony i już nigdy nie powróci do pełnej sprawności.

czekam na ciąg dalszy