View Single Post
stare 30.04.2014, 21:06   #70
Caesum
Administrator

Reputacja: 101
Domyślnie Odp: Xillei's workshop

No dobrze, no to jedziemy od początku:

Lida najbardziej mi się podobała z postu nr #14. Miała świetny kształt twarzy i genialny makijaż. Najlepsze były oczy, dobry kształt, soczewki, rzęsy. Szkoda, że nie zostawiłaś jej tak!

Pan E.(?) z tego samego postu ma bardzo ładny kształt szczęki. To coś, na co zawsze zwracam szczególną uwagę w trójce(pewnie dlatego, bo nie lubię puddingów i quadriple podbródków). Właściwie jedyna uwaga jaką bym miał to to, że czoło jest trochę za wysokie. Fajnie by było, jakby komsyki włosów mu bardziej opadały na oczy. Nie mam też pewności co do koloru, może baaaardzo lekki blond albo brąz(ledwo widoczny) byłby lepszy. Takie tam moje głośne przemyślenia.

Acme jest idealna. Koniec.

Opaque ma ładną twarz i oczy, aczkolwiek kolorowe włosy mi osobiście nigdy nie pasowały. Mogła by być ładną brunetką, blondynką pewnie też.

Lancelot również ma wszystko świetne, choć może nos trochę za bardzo rozszerza się u dołu. Chętnie zobaczyłbym go jako bruneta.

Feinyr jest inny, ale ciekawy. Osobiście nigdy nie pomyślałbym, że brązowa skóra może tak ładnie komponować się z blond włosami, a tu proszę. Nic bym nie zmieniał. Chyba żeby dodać jakąś zmarszczkę lub dwie, żeby nadać mu bardziej szorstki wygląd.

Bonus . Nuff said.

Rea'h(bo to on, tak?) również bardzo fajny, chociaż jakby tak mu unieść zewnętrzne kąciki brwi byłby już w ogóle idealny. A może to tylko ja lubię taki typ ze ze złośliwymi uśmieszkami. :F

Leinar to ponownie świetnie zrobiony sim. Nie mam czego się czepiać. Tutaj początkowo była jakaś uwaga odnośnie mięśni, ale uznałem, że brzmię jak napalona gimnazjalistka.

Saya Dervant wyróżnia się na tle innych twoich simek. Stylistycznie jest bardziej zbalansowana, styl i klasa. Powinnaś ubrać ją w coś szykownego, ale niezbyt formalnego, bo właśnie taka się wydaje.

Pieta ma w sobie to, co poprzednia wersja Lidy miała najlepszego. Cieszę się, że postanowiłaś to wykorzystać. Wszystko świetnie. Przy poprzedniej wersji miałem napisać, że usta są za jasne, ale chyba już to zmieniłaś, bo tutaj już wyglądają ok.

Pan "nic mi nie wychodzi" nie jest w moich klimatach, więc trudno mi go ocenić. Z pewnością jednak ma fajnie dobrane dodatki i ponownie świetny kształt twarzy.

Z trzech panów Moran i Karjan mniej mi pasują, za to Ekha podoba mi się bardzo. Chętnie zobaczyłbym go w jakiejś nieporządnej fryzurze.

Pumpkin Duke z pewnością nie jest w moich klimatach, ale na plus kształt twarzy(zresztą jak we wszystkich twoich dziełach) i spojrzenie.

Sovaln wygląda świetnie jak na pierwszego sima. Żeby moja pierwsza simka była choć w połowie tak dobra jak ten. Heh, marzenia. Drugi pan niestety niezbyt mi się podoba. Za bardzo ściśnięte oczy, twarzy kojarzy się z prostokątem no i fryzura też jakoś mu nie pasuje.

Ale ogólnie muszę powiedzieć, że masz świetne simy. No i wreszcie widzę, jakie dokładnie nosy lubisz. Bardzo dobrze dobierasz dodatki, też bym tak chciał umieć, no i kształty twarzy za każdym razem ładnie ci wychodzą. Chociaż chciałbym zobaczyć jakiegoś twojego sima, który nie byłby typem mięśniaka, kogoś o bardziej delikatnych rysach.

Ostatnio edytowane przez Caesum : 30.04.2014 - 21:10
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem