Xillei - nieuprzejme?

Chyba nie rozumiem. W stosunku do kogo? To chyba jest strona autora, albo to ja coś pomyliłem. Nie korzystam z tumblra, więc nie wiem jak to tam działa. Odnośnika do źródła nie widziałem, tylko do downloadu, więc dałem to co miałem.
Ooo, cieszę się, że Sheila ci się podoba. Chociaż nie rozumiem dokładnie, co masz na myśli poprzez "właśnie osiągnąłeś to, co mnie ostatnio w ogóle nie wychodzi". Twarze ci wychodzą cudownie, dobór dodatków też jest bardzo dobry, więc o co chodzi?

Odnośnie oczu, zawsze skupiam na nich dużo uwagi, wydaje mi się, że dobre oczy to połowa sukcesu, tak więc miło wiedzieć, że robota nie poszła na marne. Ja zawsze kręcę przy nich nosem, bo mam wrażenie, że zezują(u każdej simki).
A nos? Dobry jest?
Wracając jeszcze do mężczyzn. Nie wiem, może to kwestia gustu. Domyślni mężczyźni w trójce wydają mi się w porządku, bez szału ale ok. Przynajmniej nie są tacy super wymuskani jak w dwójce, co mnie zawsze irytowało(bo spróbuj tu zrobić mięśniaka, bez groma CC chyba się nie da). Natomiast domyślne kobiety w trójce... Nie, tego nie potrafiłbym tak zostawić. Kobiety to właściwie jeden z głównych powodów, dla którego gram dalej w dwójkę. Nie potrafiłbym robić FS z trójkową kobietą, szpeciłaby otoczenie. Ale widziałem simy marandile i twoje, dlatego też dałem trójce kolejną szansę. Może przy odrobinie kreatywności trójka byłaby w stanie zastąpić dwójkę.
Searle - Ktoś kiedyś powiedział, że Angie wygląda jak jedna kobieta ze Spice Girls(Emma Bunton?).

Cieszę się, że Sheila ci się podoba. Szkoda, że fryzura Jeanette nie bardzo, bo strasznie ja lubię. :p