View Single Post
stare 02.05.2014, 19:19   #56
Daisy

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Zerwane płatki kwiatów by Daisy (+18)

Dziękuję za komentarze Bardzo mi jest miło, że Wam się tak podoba! nie spodziewałam się..

Cytat:
Napisał Kędziorek Zobacz post
Całe życie przewinęło się jej przed oczami zanim umarła. Od narodzin do śmierci.
Dokładnie o ten efekt mi chodziło, taka jest moja wizja śmierci.

Cytat:
Napisał Kędziorek Zobacz post
Mam tylko jedno ale:

Susan? A nie Anna przypadkiem?
Oczywiście masz rację, już to poprawiłam, mój straszny straszny błąd.

Cytat:
Napisał Sheil Zobacz post
Łał, to jest wspaniałe *_* Aż prawie mi się jej żal zrobiło. Niesamowicie przedstawiłaś jej śmierć, jestem pod wielkim wrażeniem!
Ciesze się że tak bardzo się podoba, właśnie miałam nadzjeje że troche zmiękniesz po Twoim komentarzu "Zdychaj" heheh.

Cytat:
Napisał Isabell Zobacz post
Świetny odcinek! Anna umarła? :c Szkoda, bez niej to nie będzie to samo. :/
Nie martw się, w tym opowiadaniu będzie jeszcze bardzo dużo postaci

Cytat:
Napisał Diana Zobacz post
Zdjęcia są świetne, ta biel na nich daje fajny efekt.
Bardzo się cieszę że się podobają, musiałam specjalnie ściągnąć jakiś program do zdjęć bo do tej pory nie miałam, ale koniecznie chciałam osiągnąć ten efekt.

Cytat:
Napisał Diana Zobacz post
Tak właściwie to czemu w nazwie tematu pojawiło się +18?
Niestety przez moją nieuwagę, zamieściłam zdjęcie, które pojawić się nie powinno, niezgodne z regulaminem forum. Poprostu robiłam zdjęcia Markowi i Annie w bieliźnie, ale gdy nadałam ten biały odcień i ramkę na jednym ze zjęć bielizna Marka zanikła i wyglądał jak by był nagi. Nie zwróciłam na to uwagi i to mój błąd. Dlatego temat jest teraz oznaczony jako dla osób dorosłych. Mam nadzieje, że to w niczym aż tak strasznie nie przeszkadza?

Kolejny odcinek już będzie "normalny" Przygotowania juz trwają, więc powinien niedługo być.
Daisy jest offline   Odpowiedź z Cytatem