View Single Post
stare 05.05.2014, 16:04   #1150
Arwena

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał mmoside2 Zobacz post
No muszę powiedzieć,że coraz bardziej przekonuje się do czwórki.Te postacie wyglądają nawet fajnie.Tylko oby te fryzury nie były tak kiepskie jak w podstawce ts3.(tam fryzury,szczególnie dla kobiet to była masakra)Taka kolorystyka mi odpowiada.Grafika nie jest zła,ważne jest aby była duża ilość detali.No i jeszcze niech te tekstury trawy poprawią,bo w trójce ta tekstura jest strasznie rozmazana(mam szczegóły tekstur na wysokie ,więc na niskich chyba jeszcze gorzej jest),ostatnio jak w dwójkę grałem,to zdawało mi się,że tam była lepsza już ta tekstura trawy

Marzę jeszcze ,żeby w domach można było robić takie czynności jak odkurzanie,prasowanie,wycieranie kurzy.W trójce dostaliśmy pranie,ale to i tak nie wiele,a mogliby tak zrobić,że np. po kilku dniach na meblach pojawiają się kurze,simowie zaczną kichać i trzeba będzie to zetrzeć.Czy też odkurzanie.Fajnie by było gdyby sim po zjedzeniu chipsów zostawiał okruchy
to by strasznie uprzykrzyło rozgrywkę, przynajmniej mi. Już pomijając fakt że zwykłe czynnosci simowe typu kąpiel lub gotowanie pochłaniają zbyt duzo czasu
Arwena jest offline   Odpowiedź z Cytatem