Dziękuję za komentarze, bardzo mi jest miło że się Wam podoba
	Cytat:

Napisał  Isabell

Zdjęcia ok? ZDJĘCIA OK?! One są wspaniałe! Robisz cudne zdjęcia.    

| 

Dziękuję za komplement, pytam o zdjęcia bo ostatnio miałam małą wpadkę z nogami 

Cytat:

Napisał  Isabell

A Mark? Co to z nim się dzieje :/ 

| 

Każdy przeżywa śmierć bliskiej osoby na swój sposób.. 
	Cytat:

Napisał  FairySoul

co do długości to nie jest najważniejsza, ważna jest jakość i historia    

| 

Zgadzam się z tym stwierdzeniem, ale ostatnio były głosy  że za krótkie więc dlatego pytam

Cytat:

Napisał  FairySoul

Wow, Mark chyba trochę za bardzo poszalał hehe    

| 

I to zdecydowanie nie koniec jego szaleństwa

Cytat:

Napisał  Diana

Bardzo fajnie opisałaś scenę, w której Susana się rozpłakała. To było takie... realistyczne. D: Super.    

| 

O dziękuję, takiego komplementu się nigdy nie spodziewałam, ale bardzo mi miło że się podobało. 
	Cytat:

Napisał  Diana

Nasza główka bohaterka uroczo wygląda teraz w nowej fryzurze i makijażu!    

| 

Dziękuję, co jakiś czas zmieniam jej włosy i makijaż, bo przecież nikt w życiu nie wygląda codziennie tak samo

Cytat:

Napisał  Sheil

W poprzednich odcinkach szefunio trochę mnie irytował, ale w tym jakiś taki ogarnięty się zrobił    Dlaczego mam wrażenie, że to spotkanie było ustawione, a żadnego inwestora nie było, tylko Alex chciał spróbować poderwać Susan?    

| 

Ohhhh kocham Twoją przenikliwość, miałam nadzieję że ktoś się domyśli że dokładnie tak było hihihi

Ale może nie do końca chodziło o poderwanie, a o pocieszenie… Pan Wszystkowiedzący

Dziękuję Wam za komentarze, następny odcinek już niedługo bo będę miała urlop więc popiszę