Dziękuję Wam za komentarze
Chale – dziękuję za miłe słowa. 
	Cytat:

| 
					Napisał Kędziorek  Marka powinno się powiesić za jaja   | 

Oooo tak to byłby zaiste ciekawy widoczek. 
	Cytat:

| 
					Napisał Kędziorek  A, i łączenie procentów z tabletkami to nie jest najlepszy pomysł. Żeby przypadkiem w kalendarz nie kopnął, choć teraz to jest mi wszystko jedno. | 

Na razie nie przewiduję jego kopania w kalendarz, ale wszystko się może zdarzyć

Cytat:

| 
					Napisał Kędziorek  A co do Susany, to czemu nie ściszyła muzyki, skoro chciała rozmawiać? Jak w takim hałasie słowo można usłyszeć, jeśli sąsiedzi by jej krzyków nie usłyszeli? Taki tam drobiazg   | 

Wiem, wiem wiem mój błąd… Głupio mi. 
	Cytat:

| 
					Napisał Kędziorek  I śmiem twierdzić, że przy Alexie zachowuje się trochę jak napalona nastolatka   | 

A to akurat starałam się osiągnąć specjalnie. Uwielbiam takie jej zachowanie

Cytat:

| 
					Napisał Kędziorek  Silna dziewucha. Tak w ogóle to ja bym na jej miejscu zaraz po wyjściu na świeże powietrze padła na chodnik i zaczęła wyć wniebogłosy     | 

Kolanka by sobie obdarła

Cytat:

| 
					Napisał Kędziorek  A sprzedawca komisu to palant. Nie potrafi się poznać na uroku garbusów   | 

Tak, to palant, zgadzam się. Garbuski są cudowne

Cytat:

| 
					Napisał Kędziorek  Zgadzam się z Alexem co do ogłoszenia o schwytaniu mordercy. Brzmiało jak reklama z TV-marketu, gdzie próbują wcisnąć naiwnym blender o dodatkowych funkcjach parzenia kawy i strzyżenia trawnika xD | 

Starałam się napisać to ogłoszenie na poważnie, ale wyszło mi jak wyszło i gdy je przeczytałam sama stwierdziłam że brzmi jak reklama więc nie mogłam się powstrzymać przed tą uwagą

Cytat:

| 
					Napisał Kędziorek  I ciekawe, co też ta nasza Susana sobie przypomni na komisariacie. | 

Już niedługo, już niedługo…
	Cytat:

| 
					Napisał demur_  Pierwsza sprawa: SKĄD MASZ GARBUSA?! *.* | 

Specjalnie dla Ciebie, poszukałam

Proszę -> 
http://www.freshprincecreations.com/vwnewbeetle2003.htm
	Cytat:

| 
					Napisał demur_  Druga sprawa: Susana jest urocza   | 

Dziękuję, też ją lubię.
	Cytat:

| 
					Napisał demur_  Trzecia sprawa: Gdybym miała wypowiadać się o Marku, dostałabym o bana. | 

Taaak, jest straszny, ale tyle przeżył… 

Cytat:

| 
					Napisał demur_  Czwarta sprawa: Taki szef to zarąbista rzecz. | 

Też bym takiego chciała, nie wiem co na to by powiedział mój mąż… 

A w ogóle to witam nową czytelniczkę, mam nadzieje że jeszcze tu zawitasz
	Cytat:

| 
					Napisał Sheil  No tak, cała baba, auto wybiera nie po parametrach tylko po wyglądzie... hahah   | 

Szczerze mówiąc, ja patrzę tylko na kolor auta

Cytat:

| 
					Napisał Sheil  No i popatrzcie co się dzieje przez taką idiotkę jak Anna, która nie dopuszczała do siebie myśli, że koleś już jej nie chce. | 

No tak, ona już nie żyje, ale nadal wszystko to jej wina hehehe
	Cytat:

| 
					Napisał Sheil  Susan mnie zaczęła trochę denerwować, powinna odwiedzić Marka wcześniej ze względu na to co do niego czuła to raz, a dwa - skoro uważała Annę za swoją psiapsiółkę, powinna pomóc jej facetowi.    Już sprawia wrażenie, jakby zapomniała o całej sytuacji, bo znalazła sobie nowego Miśka. Ja nie mówię, że nie ma prawa do szczęścia ale szkoda, że zostawiła Marka wtedy, gdy najbardziej jej potrzebował   | 

Miała TYLE pracy, musisz jej to jakoś wybaczyć

Dziękuję Wam bardzo za komentarze, niezmiernie mnie one cieszą. Niedługo dodam już nowy odcinek, mam nadzieję że Wam się spodoba.