View Single Post
stare 14.05.2014, 17:42   #94
Daisy

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Zerwane płatki kwiatów by Daisy (+18)

Dziękuję za komentarze!
Cytat:
Napisał Kędziorek Zobacz post
I oni teraz ten tego teges?
Nie wiem Nie podglądam ich
Cytat:
Ale powiem Ci, że ten wspólnik mnie zaciekawił, nie wiem czemu
Hmmmmm, wspólnik już w następnym odcinku
Cytat:
A ten policjant jest be i coś czuję, że namiesza
Ojjjj dobre masz przeczucia, baaardzo dobre…
Cytat:
Napisał Isabell Zobacz post
Racja, policjant to ciacho . Sus już nie wyjdzie? Co to mogło znaczyć? Czekam, czekam i czekam na next!
Mi się tam on nie podoba No nie wyjdzie, zostanie uwięziona
Cytat:
Napisał Diana Zobacz post
Wczoraj późnym wieczorem weszłam na chwilę na forum jako niezalogowana, i jak zobaczyłam nowy odcinek to od razu przeczytałam.
To dla mnie STRASZNIE MIŁY komplement, bardzo się cieszę.
Cytat:
Alex wreszcie wyznał Susanie swoje uczucia, noo. Chociaż przyznam, że fajne było to trzymanie w napięciu, czy będą, czy nie będą razem.
No jeszcze nie wyznał…, to co teraz robią nie zawsze oznacza wyznanie miłości
Cytat:
Bardzo ładne robisz zdjęcia. Najbardziej do gustu przypadło mi to. Jedynie mam wrażenie, że te grube ramki odbierają fotkom uroku, ale jeśli Ci się takie podobają to nie ma sprawy. ;D
Dziękuję, mam straszne problemy z zdjęciami i męczę się z nimi niemiłosiernie. A te ramki? W sumie nie wiem po co je daję, myślałam że są ładne Dla mnie są obojętne, ale jeśli się nie podobają to może ich nie być
Cytat:
Jeszcze na koniec napiszę jedną rzecz, o której zawsze zapominałam wspomnieć wcześniej - to chyba jedyne OJSG "o życiu", które na dłuższą metę mnie nie nudzi ani nie staje się irytującym romansidłem. Bardzo spodobała mi się ta historia... i pomyśleć, że przy czytaniu pierwszego odcinka pomyślałam "znowu to samo".
DZIĘKUJĘ. To baaardzo miło z Twojej strony. Pomysł na całe opowiadanie od początku się prawie nie zmienił i powoli jest realizowany. Teraz przez chwilę będzie romansowo, efekt jest zamierzony więc się nie zniechęcaj, potem będzie akcja która wydaje mi się najbardziej spodoba się Tobie

Następny odcinek się tworzy i co może potwierdzić Kędziorek w pocie i z trudem. To pierwszy odcinek którego pisanie idzie mi bardzo ciężko, ale postaram się sprężyć żeby niedługo wstawić, choć nie mam jeszcze wszystkich zdjęć bo będzie ich tym razem dużo.
Dziękuję jeszcze raz za Wasze komentarze, uwieeeelbiam je!
Daisy jest offline   Odpowiedź z Cytatem