View Single Post
stare 16.05.2014, 09:34   #404
wercia0921

Reputacja: 10
Post Gra wyłącza się przy tworzeniu sima

Witam!

Mam w sumie spory problem dotyczący tworzenia rodziny! Chodzi mi o to, że przy tworzeniu sima po jakimś czasie gra mi się a w sumie laptop w pewnym sensie się wyłącza z możliwością (lub nie) przywrócenia gry, oczywiście czasem nie i wtedy wyskakuje, że aplikacja zostanie zatrzymania i przy tym błąd.

Problem zaczął się, gdy kupiłam własny dodatek Cztery Pory Roku, wcześniej miałam pożyczony od koleżanki (razem z Nie Z Tego Świata) i mi działało wszystko, jak należy. Oczywiście pierworodnie po zaczęciu gry z kupioną płytą zaczęły się ścinki (olałam je, ponieważ już miałam), lecz one minęły, to potem przybyły minimalizacje (czasem przez jakieś reklamy w internecie), ale one też minęły. To też po 1 dniu gry zaczął się ten cholerny problem z tym wyłączaniem! Co najdziwniejsze przy korzystaniu z kodu testingcheatenabled true i zmienianiu dowolnego sima w aplikacji Stwórz Sima, gra się nie wyłączała, może to przez to, że korzystanie było nie najdłuższe, jednak simów było kilka, bo mi nie odpowiadały ich wyglądy.

Posiadam laptop HP Pavilion G Series (3 lata) a no i przy tym wyłączeniu gasił się ekran a ten przycisk od internetu był na biało (włączony), lub nawet na czerwono (wyłączony) a przycisk do włączania komputera się świecił albo gasł (wtedy sama musiałam wyłączać.)

Posiadanie dodatki:
- Zwierzaki (mój)
- Pokolenia (mój)
- Po Zmroku (mój)
- Nie Z Tego Świata (koleżanki)
- Cztery Pory Roku (płyta, którą instalowałam jest koleżanki a ta z której korzystam moja)

WSZYSTKIE KUPIONE!

Dane Systemowe:

System Windows 7 Home Premium, 64-bit (61., Wbudowane 7601)
Wolne miejsce na komputerze, dysk C: 441 GB (zajęte 347 G
Laptop: HP Pavillion G6 Notebook PC
Pamięć: 4096MB RAM
Wersja DirectX: DirectX 11
wercia0921 jest offline   Odpowiedź z Cytatem