Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Owoce nadal sterują płcią w TS3, ale ja od dawna korzystam z NRaasa do tego zabiegu. Musiałabym kiedyś sprawdzić, ale ja jeszcze z rok temu, jak kazałam Simce wcinać jabłka, to byli chłopcy, a jak arbuzy, to dziewczynki. Łatka zdaje się usuwała tylko wpływ potraw z tymi owocami na ciążę, tzn. omlet z jabłkami nie powodował już narodzin chłopca. Jest to jakiś powód do testowania gry...
Ja jestem ciekawa, jak w czwórce rozwiążą cały system rozmnażania i opieki nad małymi dziećmi. Osobiście to wolałabym całkowity powrót do dwójki. Chcę, by Simy przestały wyciągać butelkę z tyłków, mają ruszać 4 litery do lodówki! I chcę w domu sterty śmierdzących, brudnych pieluch! I niemowlaki w śpioszkach lub pieluszkach, majtające kończynami, a nie te małe mumienki z trójki... Chcę by wychowywanie dzieci było wyzwaniem, chcę by to jaki kontakt mają dzieci z rodziną, rzutowało na ich charakter. Opieka Społeczna ma szybciej odbierać dzieci, powinna być też zaawansowana opcja sierocińców, dzieci nie są losowane, jest pula dzieci do wybrania, w różnym wieku, coś podobnego jak w adopcji zwierzaków w TS3 Zwierzaki. Powinna być możliwość oddania dziecka, bo jeśli go nie chcę, to nie chcę czekać kilku dni, zaniedbując dziecko, by w końcu ktoś po nie przyjechał. Jeśli moja rodzina odda\odbiorą jej dziecko, to mogę je adoptować inną rodziną.
Alem się rozpisała...
|