View Single Post
stare 17.05.2014, 10:53   #11
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Ja jestem ciekawa, jak w czwórce rozwiążą cały system rozmnażania i opieki nad małymi dziećmi. Osobiście to wolałabym całkowity powrót do dwójki. Chcę, by Simy przestały wyciągać butelkę z tyłków, mają ruszać 4 litery do lodówki! I chcę w domu sterty śmierdzących, brudnych pieluch! I niemowlaki w śpioszkach lub pieluszkach, majtające kończynami, a nie te małe mumienki z trójki... Chcę by wychowywanie dzieci było wyzwaniem, chcę by to jaki kontakt mają dzieci z rodziną, rzutowało na ich charakter. Opieka Społeczna ma szybciej odbierać dzieci, powinna być też zaawansowana opcja sierocińców, dzieci nie są losowane, jest pula dzieci do wybrania, w różnym wieku, coś podobnego jak w adopcji zwierzaków w TS3 Zwierzaki. Powinna być możliwość oddania dziecka, bo jeśli go nie chcę, to nie chcę czekać kilku dni, zaniedbując dziecko, by w końcu ktoś po nie przyjechał. Jeśli moja rodzina odda\odbiorą jej dziecko, to mogę je adoptować inną rodziną.
Zgadzam się co do butelek i pieluszek. W dwójce zajmowanie się niemowlakami i małymi dziećmi było trudniejsze. Pamiętam dom zawalony parującymi na zielono pieluchami i butelkami, gdy w rodzinie jednocześnie było troje małych dzieci. Uwielbiałam ten bałagan
Co do opieki społecznej też się zgadzam. Jeśli z jednej rodziny zabierają dziecko, powinna być możliwość adoptowania go przez inną rodzinę. Tymczasem dzieciaki po prostu znikają.

eris234 wybacz, ale nigdy w życiu nie chciałabym, żeby system szkolnictwa w simsach funkcjonował w sposób przedstawiony przez Ciebie. Dla mnie to byłby simowy koszmar.
Już i tak mam obawy, że zrobią pracę simów tak, że będzie trzeba się nimi w pracy zajmować. Nie chcę czegoś takiego. To może być dobre, dla kogoś kto ciągle gra jednym simem. Jeśli ktoś gra rodzinami wieloosobowymi tak jak Ja, to byłoby bardzo męczące.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.