Dziękuję za komentarze!
Cytat:
Napisał Sheil
Zdjęcia miodzio. Spodobał mi się ten Ben  Ciekawi mnie, co z nim jest nie tak. Bo na pewno coś jest 
|
Ojjj dlaczego od razu zakładasz że coś jest nie tak? Przecież wszystkie moje postacie są proste i nie mają kłopotów psychicznych
Cytat:
Napisał Sheil
Hmm, kto mógłby się czaić w krzakach na cmenatrzu? Twoje opowiadanie jest realistyczne, więc duch Anny to raczej nie będzie. Może pan detektyw Torrance? Albo Mark? 
|
Ja nie mam pojęcia, ale myślę że dowiem się w następnym odcinku
Isabell – dziękuję za miłe słowa.
Cytat:
Napisał Diana
Hm, a może jednak? Ja tam bym chciała, żeby pojawiła się Anna. :3 Byłoby trochę... mrocznie? XD
|
Heheh tak bardzo mi się chce śmiać jak czytam Wasze przypuszczenia bo nawet nie wiecie ile każda z Was ma racji
Cytat:
Napisał Diana
Na początku myślałam, że na stałe przerzuciłaś się na narrację trzecioosobową i trochę dziwnie mi się później czytało po tym przejściu do poprzedniej narracji.  Fajnie wyszedł ten początek.
|
To była taka odskocznia, ciężko mi się pisało w tej narracji ale cieszę się że efekt końcowy się podoba.
Cytat:
Napisał Diana
Wydaje mi się, że zdjęcia faktycznie są lepsze bez tych ramek. Poprzednio wyglądały tak "ciężko".
|
Proszę, głównie dla Ciebie z nich zrezygnowałam, może faktycznie efekt jest lepszy
Cytat:
Napisał Diana
Zastanawia mnie tytuł - "Zerwane płatki kwiatów". Będzie do tego jakieś nawiązanie czy coś? 
|
Tytuł nie jest przypadkowy, już niedługo zakończenie i wszystko się wyjaśni.
Cytat:
Napisał Diana
PS. Jak czytam Twoje OJSG to zawsze mi się zachciewa pisać.  Wkrótce coś sobie dalej skrobnę w Wordzie, bo mam nadmiar weny... 
|
To pisz pisz pisz!! Ja przyjdę poczytać
Cytat:
Napisał Searle
Nawet jak Suz z nim będzie, to i tak Alex trafi do więzienia ;/
|
Może…może
Cytat:
Napisał Searle
Kurde, straszny wydaje się ten wypadek. Nie chcę, by Anna umarła - ja ją lubię.
|
To pocieszające, że jednak ktoś ją polubił.
Cytat:
Napisał CytrynowaLimonka
Po pierwsze świetnie piszesz, masz do tego talent 
|
Bardzo, bardzo dziękuję.
Cytat:
Napisał CytrynowaLimonka
Szczególnie spodobała mi się ta pierwsza część odcinka, uwielbiam wszelkiego rodzaju romansidła. Żeby tylko nie było żadnych skutków ubocznych tej nocy 
|
Przykro mi Cię zasmucić, ale już niedługo będzie mniej romansowo. Co do skutków ubocznych… no ja nie wiem

Zobaczymy
Cytat:
Napisał Kędziorek
No sory, mamy trupa, nie może być różowo.
|

Masz rację, różowo być nie może
Cytat:
Napisał Kędziorek
I w ogóle zachował się świetnie w stosunku do dziewczyny, że nie tylko nie kazał jej utrzymywać ich związku w tajemnicy, ale też publicznie się do niego przyznał.
|
No wiesz co? To dżentelmen
Cytat:
Napisał Kędziorek
O rany, chcę mieć takiego faceta...
|
To do dzieła

Ja Ci nie dam namiarów, osobiście takiego nie znam
Cytat:
Napisał Kędziorek
A te lovelasy się tak w ogóle zabezpieczyły? Czy nie mieli czasu? 
|
Co Wy z tym dzieckiem? Ja nie wiem co oni tam robili, aż tak się nie przyglądałam
Cytat:
Napisał Kędziorek
A raczej komuś kazał kupić, co jest chyba jeszcze bardziej żenujące..
|
Tak, biedny John czuł się zażenowany w sklepie z damską bielizną.
Cytat:
Napisał Kędziorek
Zastanawia mnie czy ona żyje, a jeśli tak, to czy da o sobie jeszcze znać.
|
Cytat:
Napisał Kędziorek
to jest bliskim przyjacielem szefa wszystkich szefów 
|
O to to to, szef wszystkich szefów

Idealne określenie
Cytat:
Napisał Kędziorek
Kim jest jego narzeczona? Musi być szalona skoro zgodziła się wyjść za mąż za takiego flirciarza. Z drugiej strony, jeśli tak go ciągnie do różnych przedstawicielek płci przeciwnej, to czemu się zaręczył? Ustawione małżeństwo? Cóż, wszystko jest możliwe. Albo po prostu trafił na cnotkę i to był jedyny sposób, żeby ją tego, no... xD
|
Ohhhh już niedługo się wyjaśni, to nie będzie tak bardzo skomplikowane
Cytat:
Napisał Kędziorek
Gdyby Suzie znowu napadnięto, to już by była po prostu przesada 
|
Zgadzam się to już by była przesada
Cytat:
Napisał Kędziorek
I chcę Ci rzec, że ten opis na początku bardzo mi się podobał  Wyszło nastrojowo, a z tymi zdjęciami dało to wspaniały efekt 
|
Ooo tak? Noo to ja się cieszę że Ci się podoba
Cytat:
Napisał Lady_Sims
Dużo zdjęć i to nie byle jakich  ekstra zdjęć 
|
Dziękuję
Cytat:
Napisał Lady_Sims
czuję, że to dopiero początek "nastrojowych, romantycznych uniesień" tej historii.
|
No nie wiem… Czasami początek jest końcem.
Cytat:
Napisał Lady_Sims
Susan jakoś wypiękniała  to pewnie rozkwit uczucia na nią tak wpłynął 
|
Umywam od tego ręce, nie dotknęłam jej nawet, ale zrobiły jej się strasznie wielkie oczy, szczególnie będzie to widać w przyszłej części.
Dziękuję Wam serdecznie za komentarze, następny odcinek w przyszłym tygodniu, będzie mrocznie
Pozdrawiam!