Cytat:
Napisał Libby
Nie podoba mi się 
|
Oj tam, przesadzasz!
Cytat:
Napisał Libby
Najbardziej rozbawiły mnie "rozczochrane oczy"  .
|
Skąd wiesz, czy nie może mieć rozczochranych oczu? A widziałaś? Tak poza tym, to muszę zrobić korektę, ale ciągle zapominam.
Cytat:
Napisał Diana
Jestem tak zszokowana po tej akcji z panną Yovovich, że nie wiem zupełnie, co mam napisać. 
|
Taki był mój zamiar.
Cytat:
Napisał Diana
Bardzo podobają mi się te zdjęcia z czarnymi paskami, wyglądają jak kadry z filmu. 
|
Dziękuję. :> Widziałam niegdyś takie u
eyvee. Zainspirowały mnie w dużej mierze.
Cytat:
Napisał Diana
Ciekawi mnie, co będzie dalej, bo teraz to nawet nie wiem, czego mam podejrzewać. 
|
Ach, jak ja uwielbiam mieszać ludziom w głowach!
Cytat:
Napisał Zielona Herbata
Zgadłam, zgadłam, wiedziałam, że będzie Alice! (Ale nie ma Roberta.... ;c)
|
Pamiętaj, że po moich opowiadaniach nigdy NICZEGO się nie spodziewasz. ^^
Cytat:
Napisał Zielona Herbata
Czekam na kolejną część, i daję ci masę weny do pisania! 
|
Wena to aktualnie coś, czego najbardziej mi potrzeba

Nie tylko do MF, ale i do 6 projektów oraz 2 prac do napisania.
Cytat:
Napisał Julczi
Masz talent do przekazywania mniej i bardziej kluczowych informacji w taki sposób że kiedy człowiek już myśli że się pogubił w fabule, wtedy pojawia się informacja która rozwiewa wątpliwości.
|
Mój chłopak stwierdził ostatnio (gdy zmusiłam go do zajrzenia do mojego tematu), że jestem drugim Sienkiewiczem, który absolutnie nie szczędził wszelkich opisów. ^^
Cytat:
Napisał Julczi
Jedyna rzecz do której się mogę przyczepić to zabawnie wyglądająca krew na trawniku i wszędobylskie literówki. Na szczęście braki ostatnich liter aż tak nie bolą, a że styl masz świetny to takie przeoczenia traktuję z przymrużeniem oka.
|
U mnie jest to nagminne. Po prostu nie widzę tego, gdy sprawdzam przed dodaniem odcinek. Takie niuanse zauważam dopiero, gdy przeglądam sobie na forum stare odcinki.
Cytat:
Napisał Julczi
oryginalne, cudnie zagmatwane, wciągające. 
|
Krótko i niesamowicie bardzo na temat.
Cytat:
Napisał Julczi
Nie mogę się doczekać kontynuacji - jak sobie poradzi Damien? Co z Odette? Kogo spotka Faye? Jak tak teraz myślę to masz genialną wyobraźnię i świetne pomysły. 
|
Śledź ten temat, a się dowiesz.
Cytat:
Napisał Julczi
Wciąż sobie przypominam pierwszy raz kiedy Faye spotkała Damiena - pomyślała wtedy bodajże "Świetnie, i do tego jeszcze idiota", czy coś w tym stylu. Widzę zdjęcie wilkołaka leżącego na ziemi niczym kobiety z obrazów Rubensa za każdym razem gdy jest jakaś scena romantyczna. Tak samo prześladuje mnie tekst "Kto powiedział że Damien jest wilkołakiem, może tak światło padło"... 
|
No cóż, człowiek tłumaczy sobie wiele nieracjonalnych rzeczy. ^^
Cytat:
Napisał Stephenowa
Jestem pewna, że w tym utopijnym mieście wydarzy się coś złego...
|

)
A teraz co coś, przy czym zawsze mordka mi się śmieje tak samo mocno:
Cytat:
Napisał Libby
Zapomniałabym: cudowne zdjęcia ^^!
|
Cytat:
Napisał Diana
Bardzo podobają mi się te zdjęcia z czarnymi paskami, wyglądają jak kadry z filmu. 
|
Cytat:
Napisał Zielona Herbata
Zdjęcia a'la kadry z filmów są przepiękne, ale te chyba najbardziej mnie zauroczyło [...]
|
Cytat:
Napisał Chameleon001
I do tego robisz piękne zdjęcia 
|
Cytat:
Napisał Merszyt
Bardzo mi się podoba twój styl pisarski i zdjęcia Simów
|
DZIĘ-KU-JĘ
Miło mi także, że mam nowych czytelników. Widzę, że tych cichych przybywa i mam nadzieję, że reszta również wyjdzie z ukrycia.
Zapraszam Was na kolejne odcinki.

Następny już w większości jest napisany. Jeśli czasowo się wyrobię - może pojawić się do końca miesiąca.