View Single Post
stare 18.05.2014, 10:10   #328
Myrtek

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Moonlight Falls

Cytat:
Napisał Libby Zobacz post
Nie podoba mi się
Oj tam, przesadzasz!

Cytat:
Najbardziej rozbawiły mnie "rozczochrane oczy" .
Skąd wiesz, czy nie może mieć rozczochranych oczu? A widziałaś? Tak poza tym, to muszę zrobić korektę, ale ciągle zapominam.

Cytat:
Napisał Diana Zobacz post
Jestem tak zszokowana po tej akcji z panną Yovovich, że nie wiem zupełnie, co mam napisać.
Taki był mój zamiar.

Cytat:
Bardzo podobają mi się te zdjęcia z czarnymi paskami, wyglądają jak kadry z filmu.
Dziękuję. :> Widziałam niegdyś takie u eyvee. Zainspirowały mnie w dużej mierze.

Cytat:
Ciekawi mnie, co będzie dalej, bo teraz to nawet nie wiem, czego mam podejrzewać.
Ach, jak ja uwielbiam mieszać ludziom w głowach!

Cytat:
Napisał Zielona Herbata Zobacz post
Zgadłam, zgadłam, wiedziałam, że będzie Alice! (Ale nie ma Roberta.... ;c)
Pamiętaj, że po moich opowiadaniach nigdy NICZEGO się nie spodziewasz. ^^

Cytat:
Czekam na kolejną część, i daję ci masę weny do pisania!
Wena to aktualnie coś, czego najbardziej mi potrzeba Nie tylko do MF, ale i do 6 projektów oraz 2 prac do napisania.

Cytat:
Napisał Julczi Zobacz post
Masz talent do przekazywania mniej i bardziej kluczowych informacji w taki sposób że kiedy człowiek już myśli że się pogubił w fabule, wtedy pojawia się informacja która rozwiewa wątpliwości.
Mój chłopak stwierdził ostatnio (gdy zmusiłam go do zajrzenia do mojego tematu), że jestem drugim Sienkiewiczem, który absolutnie nie szczędził wszelkich opisów. ^^

Cytat:
Jedyna rzecz do której się mogę przyczepić to zabawnie wyglądająca krew na trawniku i wszędobylskie literówki. Na szczęście braki ostatnich liter aż tak nie bolą, a że styl masz świetny to takie przeoczenia traktuję z przymrużeniem oka.
U mnie jest to nagminne. Po prostu nie widzę tego, gdy sprawdzam przed dodaniem odcinek. Takie niuanse zauważam dopiero, gdy przeglądam sobie na forum stare odcinki.

Cytat:
oryginalne, cudnie zagmatwane, wciągające.
Krótko i niesamowicie bardzo na temat.

Cytat:
Nie mogę się doczekać kontynuacji - jak sobie poradzi Damien? Co z Odette? Kogo spotka Faye? Jak tak teraz myślę to masz genialną wyobraźnię i świetne pomysły.
Śledź ten temat, a się dowiesz.

Cytat:
Wciąż sobie przypominam pierwszy raz kiedy Faye spotkała Damiena - pomyślała wtedy bodajże "Świetnie, i do tego jeszcze idiota", czy coś w tym stylu. Widzę zdjęcie wilkołaka leżącego na ziemi niczym kobiety z obrazów Rubensa za każdym razem gdy jest jakaś scena romantyczna. Tak samo prześladuje mnie tekst "Kto powiedział że Damien jest wilkołakiem, może tak światło padło"...
No cóż, człowiek tłumaczy sobie wiele nieracjonalnych rzeczy. ^^

Cytat:
Napisał Stephenowa Zobacz post
Jestem pewna, że w tym utopijnym mieście wydarzy się coś złego...
)

A teraz co coś, przy czym zawsze mordka mi się śmieje tak samo mocno:

Cytat:
Zapomniałabym: cudowne zdjęcia ^^!
Cytat:
Bardzo podobają mi się te zdjęcia z czarnymi paskami, wyglądają jak kadry z filmu.
Cytat:
Zdjęcia a'la kadry z filmów są przepiękne, ale te chyba najbardziej mnie zauroczyło [...]
Cytat:
Napisał Chameleon001 Zobacz post
I do tego robisz piękne zdjęcia
Cytat:
Napisał Merszyt Zobacz post
Bardzo mi się podoba twój styl pisarski i zdjęcia Simów
DZIĘ-KU-JĘ

Miło mi także, że mam nowych czytelników. Widzę, że tych cichych przybywa i mam nadzieję, że reszta również wyjdzie z ukrycia.
Zapraszam Was na kolejne odcinki. Następny już w większości jest napisany. Jeśli czasowo się wyrobię - może pojawić się do końca miesiąca.