Cytat:
Napisał Nezumi
Caesum, myślę, że brak alpha wynika ze stylu który sobie obrali. Zastanawia mnie jak to bedzie wyglądało jak potem fani nałożą na te brylaste fryzury tekstury z alpha.
|
Pewnie tak jak dwójka po tym, jak fani się za nią zabrali i narobili własnych dodatków.
Przed i
po?
Cytat:
Napisał anie_1981
Caesum, zgadza się, trochę dzielą skórę na niedźwiedziu. Tacy są pewni, że czwórka będzie bestsellerem? Ich zadufanie w sobie mogłoby być komiczne, gdyby nie było tragiczne...
|
No właśnie, w ogóle w czasach, gdy wszyscy hejtują simsy właśnie za to, że tak zdzierają z graczy pieniądze, oni z dumą wyskakują z informacją o x dodatkach, podczas gdy czwórka jest wciąż w fazie alfa(!). Fascynuje mnie to.
Cytat:
Napisał anie_1981
Co muszę dwójce przyznać, to to, że ma prawdziwie Simsowy klimat, klimat, którego trójka już nie ma.
|
Dwójka jest cudowna, a do tego zawsze wiesz, na czym stoisz.

W trójce irytuje mnie to, że zależnie od tego gdzie stoisz/jak pada słońce/czy jest pokój czy nie wszystko może wyglądać inaczej, przeważnie gorzej. To strasznie utrudnia jakiekolwiek sensowne robienie zdjęć. A do tego te ścinki! Dwójka może też nie jest najpiękniejsza pod tym względem, ale jak już się raz załaduje to działa znakomicie. No i tak, klimat. Dwójka, a już w szczególności jedynka miały ten klimat. Trójka nie. Nawet muzyka w trójce jest mierna, podczas gdy w jedynce była cudowna. Cóż, gdyby przenieśli jedynkę do 3D, pozostawiając klimat, styl graficzny i udźwiękowanie taką, jak w jedynce - wtedy byłbym zachwycony.