Dziękuję Wam za te komentarze, naprawdę wspaniale się je czytało
Cytat:
Napisał Diana
Może i nie było w tym odcinku jakiejś dynamicznej akcji, ale nie znudził mnie.  Uważam, że takie odcinki też są potrzebne, bo wyjaśniają wiele ważnych spraw. 
|
I tu się zgodzę
Cytat:
Michał będzie pracował u Gośki? Haha, będzie ciekawie.
|
Też tak myślę, facet nigdy w sklepie nie pracował
Cytat:
Tylko oby teraz Mariana nie zwolniła.
|
A w życiu, jeszcze byście przestali czytać
Cytat:
Napisał Libby
Odcinek! Nareszcie  ! A teraz znów Cię będę męczyć o kolejny niach niach  .
|
Powodzenia w takim razie
Cytat:
Podobała mi się narracja w pierwszej części. Tym bardziej jestem za tym, że ostatecznie Michu mógłby być z Gośką.
|
Nope, nope i jeszcze raz nope. Aleś się uparła... xD
Cytat:
Jego żachnięcie się na pomysł znalezienia męża dla Gośki tylko to potwierdza xD.
|
A nie przyszło Ci do głowy, że to nie jest typ, który chciałby się bawić w swata?
Cytat:
Swoją drogą ma bardzo wybiórczy sluch: to, że móglby znaleźć Gośce męża, to usłyszał, ale, że ona mu szuka żony to już nie xD. Dla nas to lepiej, znaczy dla Ciebie .
|
Koleżanko, to ja decyduję o tym, co on słyszy, a czego nie
Cytat:
Współczuję im sąsiadki... Ale jaki Michał ma dar przekonywania . To dla nich wręcz wymarzona randka xD.
|
Oczywiście, a jej główną atrakcją będzie oglądanie Boba Budowniczego
Cytat:
Gośka kradnie mi powiedzonka na pobudkę !
|
Zaskarż ją
Cytat:
Ładne zdjęcia !
|
Dziękować!
Cytat:
A teraz szybciutko kolejny odcinek, żebyś znów nie musiała przepraszać, że musieliśmy długo czekać .
|
Ale ja tak lubię przepraszać
Cytat:
Napisał Daisy
Witaj Kędziorku.
|
Witaj
Cytat:
To nie będzie miły komentarz, o nie nie nie.
|
Mam się bać?
Cytat:
Jak mogłaś, tak długo kazać nam czekać?! To jest po prostu okrutne, ja naprawdę wszystko rozumiem, ale nie wolno trzymać czytelników w tak długiej niepewności. Ahh i tak wiem że moje smutki i błagania nic nie dadzą, ale lubię sobie pomarudzić
|
A kto nie lubi? Ale niech będzie, postaram się już nie robić takich przerw
Cytat:
Ale wracając do Twojego opowiadania…
Kocham je!!
|
A ja Twoje!
Cytat:
Narracja w pierwszej części jest znakomita, nawet mój mąż czytając mi przez ramię się uśmiechnął, a to już sukces bo przeczytał w życiu jedną książką (serio).
|
Wyszła mi zupełnie przypadkiem, sama nie wiem co mnie napadło, ale super, że się podobało xD
Cytat:
Nie dajesz nam w ogóle nic po czym mogłybyśmy zgadnąć co Michał robi w nocy. To jest niezwykle intrygujące i na myśl nasuwają mi się coraz dziwniejsze pomysły od męskiej prostytutki, pana do towarzystwa, poławiacza pereł, cmentarnego łowcy, ochroniarza w klubie ze striptizem, pracownika kostnicy po magazyniera w Biedronce Zupełnie nie wiem co ta Twoja wyobraźnia tam wymodziła.
|
Uwielbiam, kiedy zaczynasz zgadywać, mam z czego wybierać
Cytat:
I do kogo on tak naparzał w tą klawiaturę? Co to ma związek z jego pracą? Czy może jest… detektywem? Albo tajnym agentem?
|
A może ma tam kogoś na boku?
Cytat:
Jeśli się już zastanawiamy nad tym czy jest nudny czy ciekawy, to dla mnie zdecydowanie ciekawy i kocham jego bokserki Supermana, schrupałabym
|
Każdy chciałby się choć raz poczuć superbohaterem
Cytat:
Jest wprost genialna! Już sobie wyobrażam jej tępy wyraz twarzy
|
Ja też
Cytat:
Ale wcale się jej nie dziwie… też bym tak zareagowała jak by taki Michał mi zapukał do drzwi, zaprosiłbym go oczywiście do wspólnego wiercenia, nie ma to jak rozkwitające uczucie przy dźwiękach wiertarki.
|
I że ja na to nie wpadłam
Cytat:
Znów nie mogę się nadziwić jaka Gosia jest ładna, urocza, piękna, słodka…idealna
|
Gosi właśnie urosło ego do niebotycznych rozmiarów xD
Cytat:
I gotuje najlepsze danie na świecie jakim jest oczywiście spaghetti. Czegóż więcej chcieć od życia?
|
Wygranej w totka?
Cytat:
Pojawił się ślad, jeżeli Michał musi brać wolne żeby się u niej pojawić, to znaczy że musi być to praca na etacie a nie jakieś bajdurzenie.
|
A może tak powiedział, bo chciał ją (nas) zmylić?
Cytat:
Obrady sejmu… to na pewno ma jakiś związek z jego pracą, nie sądzę żeby to oglądał z przyjemności czy nudów.
|
Oj tam, każdy ma jakieś hobby
Cytat:
Teraz to już zbiłaś mnie ze wszystkich moich tropów, a idź…
|
Cała przyjemność po mojej stronie
Cytat:
No, no ciekawa jestem jak będzie wyglądało spotkanie Michała z piękną i uroczą Krystyną. Naprawdę bardzo jestem ciekawa, może faktycznie wpadną sobie w oko
|
Następnego dnia wezmą ślub i kilka dni później urodzą im się pięcioraczki
Cytat:
Ja tam nie chcę żeby Michał i Gośka stali się już parą, bo by się zrobiło za bardzo romansowo, nie mówię że nigdy bym tego nie chciała, ale jeszcze nie teraz.
|
Młodzi są, dajcie im się wyszaleć
Cytat:
No i co z Marianem? Tęsknię za nim i jego kibelkiem…
|
Mariana nie dało się odciągnąć od kibelka, dlatego go nie było
Cytat:
Potrafię być bardzo upierdliwa i marudząca i nie skuteczna niestety…
|
No chyba trochę skuteczna jesteś, skoro widzisz odcinek
Cytat:
Dziękuję za uwagę
|
Dziękuję za tak obszerny komentarz