View Single Post
stare 20.05.2014, 20:36   #1325
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał Caesum Zobacz post
EA ma szczęście, że ich nieambitne ochłapy idą w ręce tak do bólu pobłażliwej społeczności. Srsly, już moich dwójkowych simów tekstury wyglądają lepiej.
Porównywanie simów do innych gier nie ma sensu, bo z reguły inne gry nie muszą generować tylu tekstur i animacji i nie trzeba być specjalistą od gier komputerowych, aby to wiedzieć.
To czy coś się komuś podoba czy nie to nie kwestia pobłażliwości, ale gustu. Jednym coś się nie podoba, innym się podoba i nie sądzę, aby był to powód do określania tych drugich "do bólu pobłażliwymi", kupującymi "nieambitne ochłapy".
Wielu graczom podobają się nieoficjalne dodatki, które dla mnie są paskudne. Czy obrażam kogoś z tego powodu? Nie.
Nie wiem też, jak można określać mianem "nieambitnego ochłapu" coś, czego tak naprawdę jeszcze nie znamy. No chyba, że miałeś na myśli również poprzednie odsłony gry, jednak wtedy i siebie nazwałbyś do bólu pobłażliwym graczem kupującym ochłapy.

Kto choć raz w życiu robił coś dla większej grupy ludzi wie, że wszystkim się nie dogodzi, a krytykować jest najłatwiej, zwłaszcza, jak się nie ma o czymś pojęcia. Wtedy krzyczy się najgłośniej. Bo nie wydaje mi się, żeby ktokolwiek z tu udzielających się pracował kiedykolwiek przy tworzeniu gry komputerowej. W takiej sytuacji albo podoba nam się to co nam dają, albo nie. Podoba się - kupujemy, nie podoba się - nie kupujmy. Proste strasznie. I nie trzeba przy tym krytykować i obrażać tych, którzy robią inaczej niż my. Własne zdanie można wypowiedzieć i bez tego

eris moim zdaniem są cienie. Sim ma zacienione miejsca pod brwiami, pod ustami, skronie i kości policzkowe (Może to kwestia ustawień monitora?).

Ostatnio edytowane przez Irbis : 20.05.2014 - 20:43
Irbis jest offline   Odpowiedź z Cytatem