View Single Post
stare 21.05.2014, 12:46   #1339
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Nezumi, fajny pomysł z tym domkiem wymyślonych kumpli. Ja tam jednak bałabym się, że Simy na mieście zaczną mi chodzić z twarogami na głowie

Irbis, Voícé, komentujemy co widać, a widać tylko grafikę póki co. Ja już pisałam, ale się powtórzę. Oni mogą w tej chwili podać dowolną informację o grze... ale gra jest po pierwsze w fazie produkcji, a po drugie, na tym etapie trudno odróżnić czcze przechwałki od faktów. Np. to, że Simy będą jakieś mega mądre itp, albo że gra będzie chodzić płynnie. Dopóki się tej gry nie kupi i nie pogra z miesiąc co najmniej, i to na jednym zapisie, to się tego nie sprawdzi. W trójce na świeżym zapisie gra chodzi jak marzenie. Ale po trzech, pięciu, dziesięciu pokoleniach Simów... robi się coraz wolniej, jest coraz więcej bugów, przycinek itp. Zapowiedzi trójki też były świetne, ale wielu się nabrało, kupili, pograli, nie spodobało się i kaska w błoto poszła. Mi akurat trójeczka pasuje najbardziej ze wszystkich odsłon, ale że zrobili ją źle, to ja osobiście już tej ekipie nie wierzę. Jakby wymienili cały zespół, to może bym uwierzyła, że czwórka będzie cacy, ale nie wiadomo tego na 100%.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem