View Single Post
stare 22.05.2014, 12:17   #1346
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Liv obawiam się, że troszkę źle zrozumiałaś moją wypowiedź, którą cytujesz.
Jestem tego samego zdania co Ty, pisałam natomiast ogólnie, jak twórcy gry mogą postrzegać potencjalnych odbiorców gry. Tak naprawdę nie mam przecież pojęcia jakimi kryteriami oni się kierują i czyje opinie biorą pod uwagę.
Nie chodziło mi też o to, że dla mnie jedynka jest za trudna, a jedynie o to co napisałam, że po wieloletnim graniu w TS3 daje się zauważyć różnicę i chyba nikt temu nie zaprzeczy. Dla mnie, im bardziej wymagająca gra, tym lepsza.
Co do ostatniego mojego zdania odnośnie grafiki. Nie napisałam, że jest ona dla mnie zupełnie nieistotna, ale że nie ma tak dużego znaczenia, nie aż tak dużego, żeby na przykład przez jakieś drobne niedociągnięcia jak np. zarost, nie kupić gry. Rozumie się, że gdyby cały wygląd graficzny gry mi nie odpowiadał, nie kupiłabym jej na pewno. Póki co jednak to co widziałam z TS4 podoba mi się i dziś jestem zdecydowana kupić grę. Czas pokaże, czy to się zmieni czy nie.
Wygląd simów bardzo mi się podoba i nie uważam, żeby simy z TS4 wyglądały gorzej niż te z TS2, jak ktoś wcześniej napisał. Jeśli do tego dojdą ciekawe opcje rozgrywki, jeśli będzie miała w sobie coś z TS2, to może być świetna gra, pomimo grafiki uznawanej przez wielu za dziecinną.
------------------------------

Bez wątpienia podoba mi się zapowiedź ulepszonej simowej genetyki.
Natomiast co do tego:
Cytat:
Teraz, od razu w aplikacji Stwórz Sima, możesz połączyć wygląd dwojga Simów, by podejrzeć, jak będzie wyglądało ich dziecko. Co lepsze, masz możliwość manipulować wyglądem dziecka, jeśli wynik Cię nie zadowala.
Jest przecież i w trójce taka możliwość. Jednak skoro o tym piszą, może została jakoś udoskonalona

Ostatnio edytowane przez Irbis : 22.05.2014 - 13:25
Irbis jest offline   Odpowiedź z Cytatem