Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Hello wszystkim.
Tak sobie czytam wasze komentarze i o czym dyskutujecie juz od jakiegoś czasu. Naprawdę podziwiam ile macie czasu i ile emocji budzi zwykła gra.
No może nie taka zwykła. Sama gram w simsy bo mnie uspokajają i odprężają. I trzymam rękę na pulsie nowej odsłony.
I musze powiedzieć że choć rzeczywiście wydaje się że grafika w TS4 bedzie kreskówkowa to simy sie mi podobają i napewno zagram co najmniej w podstawkę. Mam już zamówienie na this extra edition.
Jestem fanem simów od jedynki i nie wyobrażam sobie że mogłabym po prostu zlekceważyc nowa edycję.
Jak powiedziała bodajże anie, grafika jest ważna i w grze musi byc to coś co pociaga lub odpycha, Od trójki odpychał mnie właśnie wygląd simów. Raził moje poczucie tego co jest ładne. I nic nie mogło tego zmienić. Choć kupuję dodatki do TS3 choćby dla siostrzenicy żeby zobaczyc i przekonać sie co EA znowu wymyśliło.
Nie wiemy nic niestety o ważnych elementach gry w TS4 tylko dyskutujemy grafike ale po ostatnim filmiku o tworzeniu Belli Goth jestem entuzjastką pełna optymizmu.
Strasznie mi sie podoba to że można sobie wybrac sposób w jaki sim sie porusza. Trójkowe simy pod tym względem były straszne. TZn w poruszaniu się.
A nawiązując jeszcze do tego co pisaliście że EA nawet pewno nie wie o istnieniu tego forum.... a mówiłam lata temu żeby zebrać pomysły i napisać do EA. Wziąść sprawy w swoje ręce... Nadal nie jest za późno. Tak to przynajmniej mielibyśmy świadomość że coś zrobiliśmy....
No nic ... to tylko taka luźna uwaga.
Dyskutujmy nadal....