View Single Post
stare 27.05.2014, 08:46   #1357
simka334player

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Czyli co? Zakładacie że nowe simsy będą tylko dla przysłowiowych gimnazjalistek? dziecinne i beznadziejne?
Cóż, mnie sie wydaje że simy muszą ewoluować czyli rozwijać sie i że nie ma powrotu do tego co było. Choć mam nadzieję że włączą w TS4 wszystkie dobre elementy poprzedniczek.
Ja jakoś myślę że będzie ok. Na pewno wyciągnęli wnioski z porażki TS3 ( inna ekipa robi te nowe simsy). Poczytałam trochę na forach i ludzie masowo narzekają na trójkę. A jestem pewna że EA śledzi to co się na nich dzieje. Może akurat nie to co simka334player ma do powiedzenia ale na pewno kierują się opiniami fanów.
Jasne że nie sa wstanie dogodzić wszystkim i musza wypośrodkować.
Ja jak to juz powiedziałam tak czy inaczej kupię TS4 nawet w ciemno. Jak na prawdziwego fana przystało. A czy będę w to grac, sie okaże.
Poza tym wierze w kreatywność fanów i moderów. Dzieki nim wiele można w tej grze zmienić tak żeby bardziej odpowiadała indywidualnym gustom.
I to jest takie świetne w tych simach. Każdy może mieć własny styl grania. Choć zauważyłam że te style się zmieniają zależnie od odsłony simów. Mój styl grania w TS1 nie pasował do TS2. O TS3 w ogóle nie wspomnę.
Tam można było sie tylko zachwycać grafiką. Jak obrazem który powiesisz na ścianie i możesz sie na niego tylko paczeć ( że zacytuję Liv!). Rany jakie te Cztery pory roku sa śliczne. Te jesienne mgły! Szkoda że nie można w tę grę grać.
Napewno TS4 będzie zmuszało do zmiany stylu równiez. Ale przecież chodzi o postęp. No nie?