Agor-ia - dla estetyki i prostszego robienia zdjęć ja zawsze mam kryształki wyłączone
Haha, śniło mi się dzisiaj, że kilka miesięcy przed premierą na necie znalazłam TS4!

Nawet robiłam w grze zdjęcia, żeby potem wstawić na forum

(tylko z tym wstawieniem to coś mi nie wychodziło, jakby jakaś siła z góry to utrudniała)
Otoczenie było jeszcze niedopracowane, ale przypominało mi układem domki w SC4/Downtown z TS(1)!

(podział na strefy, np. bogatą, średnio bogata i biedną, albo na centrum i przedmieścia) Oczywiście nie było Disneya

Okazało się, że można mieć basen (o totalnie dowolnym kształcie i głębokości!) i auta, a podjazd można było postawić od dowolnej strony drogi (nie tak jak w TS2 w domkach ustawianych przy skrzyżowaniu ulic). Z samej gry niewiele pamiętam niestety, ale ogólne wrażenie miałam bardzo dobre

Tak trąbią o tych emocjach, a w mojej rodzince była taka sytuacja (xD), że dziewczynka nie poszła do szkoły, bo nie chciało jej się i koniec

I odkryłam taką ciekawą rzecz w opcjach i podejrzewam, że związana ona była z tym "dorabianiem" rodzeństwa lub sprawdzaniem fenotypu kolejnych potomków
Ten sen był poniekąd "na życzenie", ale normalnie nie śnią mi się takie rzeczy xD