Pana policjanta się tym cmentarzu nie spodziewałam, przyznaję.. Matko, to jakiś wampir czy po prostu preferuje towarzystwo umarlaków? Albo po prostu zdarza mu się "chodzić na samotne nocne spacery". Co go obchodzi czy ona to lubi?

Ugh, nie cierpię go :/
Zresztą odwiedzanie grobu przyjaciółki samej w środku nocy jest przecież całkowicie normalne, co on chce? xD
Kurczę, jak tak dalej pójdzie to jeszcze zacznie oskarżać Suzie o morderstwo w parku i to tylko dlatego, że jakiś zboczeniec (

) zabrał ją do domu i rozebrał, kiedy była nieprzytomna. Tak czy siak, ciekawi mnie, co jest z tym detektywem nie tak. Na pewno będzie próbował rozwiązać tę sprawę, ale za jaką cenę?
No i Mark.. Wyjeżdża na stałe? Yes!

Sayonara i szerokiej drogi <żegna się z rozkoszą>
Ale przynajmniej miał na tyle przyzwoitości, żeby przyjść przeprosić za ostatnią akcję jaką odwalił. Choć Suzie ma rację - nie ma takich przeprosin, które by mogły zrekompensować to, co by jej zrobił, gdyby nie nasz rycerz w lśniącej zbroi.
A tak z innej beczki - na
TEJ fotce Susana wygląda jakby miała królicze zęby

Zdjęcie z duchem - B.O.S.K.I.E. ale to Ci już mówiłam

Widzę, że jednak odchodzisz od realizmu, choć pewnie czarownic i wilkołaków tu nie uświadczymy xD
Anna będzie teraz straszyć rudzielca? Nawiedzony dom? Czy to były tylko jednorazowe zwidy? Ciekawe czy powie prawdę Alexowi i czy on jej uwierzy. Znając jego nadopiekuńczość, to zaraz wezwie łowców duchów.. Albo każe jej się wprowadzić do jego apartamentu

Ewentualnie wynajmie jej jakieś mieszkanko, ale to nie jest tak fajna opcja jak poprzednie

Ale serio, coraz bardziej lubię Pana Szefa. Kolo jest świetny, nikt nie zadba o rudzielca lepiej niż on, jestem tego dziwnie pewna.
Zastanawiające od kogo Alex ma ten bukiet, bo nie wygląda na takiego co by sam sobie kwiaty do domu kupował
Co do przeniesienia to znasz moje zdanie. Mogę jedynie zapewnić, że pozostanę Twoją czytelniczką, nie pozbędziesz się mnie
No nic, czekam na następny odcinek