View Single Post
stare 29.05.2014, 12:23   #1392
Agor-ia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Agor-ia - dla estetyki i prostszego robienia zdjęć ja zawsze mam kryształki wyłączone
Zauważyłam Mi kryształki jakoś nigdy nie zawadzały, bo były w pewnym oddaleniu od sima, ale teraz to już wygląda źle.
Fajny miałaś ten sen

Ja też chcę więcej informacji o genetyce albo chociaż o otoczeniu, rodzinach. W jedynce grałam tylko maxisowymi rodzinami, w dwójce prawie w ogóle ich nie ruszyłam, wolałam własne otoczenie i rodziny. W trójce znowu gram głównie dostępnymi rodzinami. Jestem ciekawa, jak to będzie z czwórką

Twórcy mogliby nam pokazać dzieci tak na Dzień Dziecka

Cytat:
Napisał Mamełe Zobacz post
Mnie to sie marzy taka prosta rzecz, jak ogólny podgląd otoczenia, czyli coś jak tablica ogłoszeń. Tyle i tyle rodzin w otoczeniu, tyle i tyle simów w otoczeniu, z podziałem na wiek. Podstawowe informacje, kto się urodził, kto umarł i w jaki sposób, możliwość pochowania każdego sima z otoczenia a nie tylko tych, których dobrze znał sim, którym aktualnie gramy (żeby to nie znikało, tylko było ułożone chronologicznie. Żeby to wszystko było dostępne w jednym miejscu a nie tylko jeśli ns sim przeczyta gazetę w odpowiednim momencie
No właśnie, mi też brakuje takiego podglądu. W ratuszu mógłby się mieścić USC z rejestrem narodzin/zgonów itd. I najlepiej, żeby można było wejść do bazy danych bez konieczności wchodzenia simem do budynku.

Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!"

"The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde

Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 29.05.2014 - 12:33
Agor-ia jest offline   Odpowiedź z Cytatem