View Single Post
stare 29.05.2014, 20:49   #1398
kavoweciastko

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał eris234 Zobacz post
Druga kwestia, którą chciałabym podnieść jest taka, że przydałby się widoczny upływ czasu w otoczeniu. Przecież to dziwne gdy okazuje się, że zagraliśmy już kilkoma pokoleniami i pradziadkowie Simów mieli od początku dostęp do nowoczesnych rozwiązań takich jak supersamochody, tablety i modne ubrania takie same jakich potem używają ich potomkowie. Otoczenie jest niezmienne, cały czas nowoczesne, a mogłoby najpierw być odrobinę staroświeckie, a potem wraz z rozwojem kolejnych pokoleń ujawnić opcje posiadania nowszych modeli samochodów, nowocześniejszych ubrań, modeli telefonów itp.
Jest to bardzo ciekawy pomysł, aczkolwiek ja np. obawiałabym się tego, że wreszcie będą z tego na końcu Simsy a'la TS3 Skok w przyszłość, a mi jakoś nie odpowiada taka perspektywa Simsów. Sam pomysł jest ok, ale nie chciałabym grać w super nowoczesnym świecie, gdzie będę latać na jakimś.. czymś a'la deskorolka (?) czy inne takie dziwne historie. :p

Cytat:
Napisał LaseeeeczkaXD145643 Zobacz post
@up - może coś takiego, że każdy kolejny dodatek wprowadzałby stopniowo bardziej nowoczesne obiekty? Każdy, kto by chciał, mógłby podążać z duchem czasu, a staroświeccy nie musieliby zmieniać nic
Wersja z dodatkami jednak bardziej mi się podoba.
kavoweciastko jest offline   Odpowiedź z Cytatem