Więc... Także ten... Wróciłem
Cytat:
Napisał Daisy
Cześć 
Baaardzo dawno nie grałam w jedynkę, więc ciężko jest mi ocenić odwzorowanie domu, jednak gdy spojrzałam na drugie zdjęcie wydał mi się znajomy więc sądzę że Ci się udało. Wnętrze domu jest przyjemne, szczególnie jeśli chodzi o kolorystykę.
Odcinek jest naprawdę krótki, ale narracja jest fajna i śmieszna, szczególnie podoba mi się fragment z molestowaniem dżina. Cała rodzinka jest ładna, szczególnie podoba mi się Kasandra która ma fajną fryzurę.
Jeśli chodzi o mnie, nie mam absolutnie żadnych zamówień co do następnych części, zdaję się na Ciebie i myślę że na pewno wymyślisz coś śmiesznego. Na pewno bardzo miło będzie popatrzeć na dalsze losy Ćwirów jak i innych Twoich rodzin.
Czekam na następną część i z pewnością mnie tutaj jeszcze zobaczysz. Pozdrawiam 
|
Dzięki za komenta!

Miło że podoba Ci się kolorystyka, sam nie byłemn przekonany do końca.A to z dżinem pisane było na spontana

A fryzure Kaśki jak i całej rodziny robiłem ja, sam, samodzielnie!

(tzn recolorki ale cii) Również pozdrawiam :*
Cytat:
Napisał Master of Disaster
ŁAŁ! Zupełnie jakby mieć jedynkę w dwójce! 
Majka, Henryk i Kasandra mają świetnie dobrane fryzury i stroje! Są podobne do tych, co mieli w jedynce, a jednocześnie - naprawdę dobrze wyglądają. Szczególna pochwała dla fryzury Kasandry, która jest moim zdaniem po prostu urocza, i sukienki Majki - nie ma tego niedorzecznego, rozpikselowanego i moim zdaniem całkowicie zbędnego naszyjnika. Fajny motyw z dżinem, w jedynce też był (w Światowym Życiu bodajże, sam Will Wright - twórca Simsów - użyczył mu głosu!). Dom fajnie urządzony, dobrze odwzorowany ten z jedynki, a jednocześnie dodane są pewne elementy - bo hej, mamy przecież pewne nowe możliwości i trzeba je wykorzystać  Początek świetny, przyznam, że nie wiem, którą rodzinę bym chciała zobaczyć jako następną... może Nowaków? Ja wiem... szczerze mówiąc, chętnie bym zobaczyła, jak się potoczą losy Ćwirów, ale nie tylko ich. Czekam tylko na więcej 
|
Strój Henryka jednak troszku się różni ;/ Ale skoro się podba to dobrze :3 Oj tam dżin - Majka ma nawet voodoo! ale to potem!

Fajnie że dom ci się podoba i że poceniłaś te nowe elementy :3
Cytat:
Napisał Libby
Co prawda nie pamiętam już za dobrze domu Ćwirów z jedynki, ale ten dom z zewnątrz wygląda znajomo. Kojarzę patio i ten pokój z pianinem. Na pewno była tam jakaś granatowa tapeta.
Generalnie bardzo fajnie wyszło Ci to odwzorowanie  . Simy też są niezłe. Chętnie zobaczyłabym też dom Nowaków  .
Ciekawa jestem, jak pokierujesz losami tych rodzin, więc pewnie jeszcze tu zajrzę.
|
Tapetka sie troche różniła - sprawdź w google. ale konwersja z jedynki wyglądała źle, strasznie mega okropnie pixelowo ;/ Dzięki za komenta i zapraszam ponownie
Cytat:
Napisał Liv
Spodziewałam się dokładnej, niezmienionej wersji domku żywcem z TS1 ;< Kot też mógł być bardziej jedynkowy, bo nie przypominam sobie takiego umaszczenia.
|
No sorka Livka, ale ja tam gram xD Nie robie tylko do pokazu aby pooglądać tylko głownie tylko tam teraz gram. :C Wybaczysz te zmiany? :< No kot to nowy nabytek xD Podobnie jak kaloryfery xD
[quote=Tej lampy dżina chyba nie powinno tam być? xD
TURKUSOWA LODÓWKA?! A DO CZEGO ONA TAM PASUJE?!
W kuchni przydałby się bardziej stolik i krzesła, a nie szachy

W pokoju Cas nie ma grzejnika

[/quote]
No nie powinno, ale tam gram to jest!

No mi się wydawało ze lodówka pasuje

Nie krzycz :<

A szachy stąd że Henio chciał*szachy to mu kupiłem xD a póki ciepło to jedzą w ogródku z widokiem na nagrobki >D
Cytat:
Cytat:
W wolnych chwilach grzebią ludzi w ogródku
|
Kenny, proszę Cię xDDDD
|
Nooo co? xD Tak się*kończy brak komputera czy telewizora
Cytat:
Cytat:
Jest wiedźmą, ale ukrywa to przed całą rodziną
|
|
No co? Wolałabyś żeby nie ukrywała czy nie była?

Matka Henryka by ją zjadła ;/ Ale niedługo się wyda ^^
Cytat:
Specjalnych zamówień ode mnie brak, chociaż powiem Ci, że fajnie mi się grało Papużkami i Markiem Kawalerem Z niego zresztą zrobiłam gwiazdę! (Majka tez miała być, ale życie rodzinne było zbyt absorbujące ;<)
|
No odcinek Papużką nie będzie poświęcony ale dla Ciebie je pokażę

a co tam. Kto nie może? Ja nie mogę? Wszystko mogę!

Ja z Beaty robiłem gwiazde w jedynce, szkoda że w dwójce nie ma takiej opcji (nie ma, prawda?)
Cytat:
Napisał dawidsz10
A więc tak. Odwzorowanie domu moim zdaniem wyszło baardzo dobrze. W jedynce pamiętam najgorsze było, jak z nagrobków właśnie u Ćwirów wychodziły duchy i jeszcze ta muzyka  Wydaję mi się że Kasandra w TS1 miała na sobie białą bluzkę i coś jeszcze. W następnym odcinku chcę Beatę i Roberta Nowaków. 
|
JAK TO NAJGORSZE?

Najlepszy element gry!
Cytat:
Napisał Agor-ia
Miała białą koszulę z tarczą i granatową spódnicę. To był mundurek szkoły prywatnej 
|
No dzięki za komenta, ale mogłaś chociaż napisać czy Ci się podoba
Marek Kawaler
Także ten, najpierw Dom
Więc po kolei...
Cytat:
Napisał The Sims (z simswiki)
Michał właśnie skończył studia, ale nie potrafi zdecydować, jak ma wyglądać jego dorosłe życie. Czy pomożesz Michałowi osiągnąć sukces?
|
Marek jest starszym bratem Majki. Studiował robotyke. Dopiero co wprowadził się do domu niedaleko swojej siostry i jej rodziny. Dlatego narazie w jego domu jest tak "zimno". Sie z czasem urządzi. Nie ma jeszcze nawet kupionej maszyny do robienia robotów :C
Siostra często go odwiedza. Co prawda jest młodsza, ale już ma dom, rodzinę więc jest troche bardziej ogarnięta od swojego brata. Pomaga mu stanąć na nogi po studiach.
... Co nie zmienia faktu że jak każde rodzeństwo miewają odpały xD
Dziś w sąsiedztwie przywitały go sąsiadki. Najpierw przyszła Anna,
potem Papużki. Najpierw było dość niespokojnie. Okazało się że Maruś ma tylko jedno krzesło xD
Między Ewą a Markiem zaczęło chyba iskrzyć...
Co swoją drogą chyba nie dokońca spodobało się Monice, której Kawaler wpadł w oko.
Marek zrobił kanapki, potem poszli na ogród je jeść.
Monika zaczęła dosyć... Specyficzny temat...
Który jak widać przestraszył Marczusia
Heh, Marek robi śmieszne minki xD Jakby ktoś szukał jego włosów to udostępniłem je i są
tutaj. Mam nadzieję że się Wam podobało, zostawiajcie komenty i do potem :3